Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Talent Days by CollegeLink: Το event που θα απογειώσει την καριέρα σου

Το event θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο

Αν βρίσκεσαι σε μία φάση όπου ψάχνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, αλλά παράλληλα δεν σου είναι και 100% ξεκάθαρο πώς θα το κάνεις και ποιες είναι οι επιλογές σου, τότε έλα Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Μαρτίου μια βόλτα από το Ζάππειο Μέγαρο!

Kαι αυτό γιατί 50+ εταιρείες όπως Intralot, Instacar, EY Greece, Motodynamics, Shopflix και πολλές ακόμη, θα σε περιμένουν στα Talent Days by CollegeLink, στα booths τους για να τις γνωρίσεις από κοντά, να δικτυωθείς με experts της αγοράς και να συζητήσετε το ενδεχόμενο συνεργασίας!

Δήλωσε δωρεάν την συμμετοχή σου εδώ!

Περιμένουμε εσένα που δεν έχεις ξεκινήσει ακόμη την καριέρα σου, αλλά και εσένα που είσαι mid-level και έχεις έως και 4 χρόνια εμπειρίας, μιας και οι εταιρείες που θα συμμετέχουν, έχουν ευκαιρίες καριέρας και για σένα, στους παρακάτω τομείς:

Tech
Digital
Business
Engineering
Manufacturing
Finance
Maritime

Στο section “Υποστηρικτές” θα βρεις όλες τις εταιρίες που θα παρευρεθούν με booth. Πατώντας πάνω στο logo τους θα βρεις πληροφορίες για τις ίδιες αλλά και τους ρόλους που αναζητούν!

Τί θα βρεις εκεί;

Βιωματικά workshops για soft & hard skills
Inspiring ομιλίες και panels σχετικά με την καριέρα και την αναζήτηση εργασίας σε πολλές θεματικές, όπως: Discover your Career Path by Instacar, Career in Data: Πώς να ξεκινήσεις; by Efood, Girls in Tech: Navigating and Advancing Careers by Managing Director @ Girls in Tech Greece
CV/LinkedIn Profile Review, Mock Interview Corners & Speed coaching sessions
Διαγωνισμούς για CollegeLink eLearning Academies, Career Coaching Sessions από την ICF Greece & Live Mentoring Sessions με τις Gold Partners Professional Photo Booth, όπου θα έχεις την ευκαιρία να βγάλεις επαγγελματική φωτογραφία για το CV σου!

Δες το πρόγραμμα των Talent Days εδώ

Τί μπορείς να κερδίσεις με την συμμετοχή σου στα Talent Days;

Δικτύωση με experts της αγοράς, μιας και πάνω από 50 κορυφαίες εταιρείες του χώρου μαζί με δεκάδες experts θα βρίσκονται εκεί, με σκοπό να συζητήσετε για ευκαιρίες καριέρας και να σου παρέχουν καθοδήγηση για τα επόμενα σου βήματα.
Συμμετοχή σε διαδραστικά workshops για να εξελίξεις τα skills σου και ομιλίες σχετικές με τα μεγαλύτερα trends της αγοράς!
Θα έχεις την ευκαιρία να απογειώσεις το προφίλ σου μέσω των corners, όπου career experts θα σου παρέχουν συμβουλευτική για την δημιουργία ενός τέλειου βιογραφικού και LinkedIn profile.

Μέσα από τις mock συνεντεύξεις και τα workshops της CollegeLink, που θα είναι διαθέσιμα καθόλη την διάρκεια του event, θα μπορείς να εξασκηθείς στην διαδικασία της συνέντευξης μαθαίνοντας παράλληλα πως θα χτίσεις το Personal Brand σου!

Πώς θα προετοιμαστείς;

Όρισε τι είναι αυτό που ψάχνεις ερχόμεν@ στο event. Για παράδειγμα, ενίσχυση συγκεκριμένων skills μέσω των workshops, γνωριμία με εταιρείες που σε ενδιαφέρουν. Υπάρχουν όλες στην σελίδα των Talent Days.
Ενημέρωσε το προφίλ σου στην πλατφόρμα της CollegeLink, για να έχουν πρόσβαση οι εταιρείες κατά την διάρκεια του event στο updated cv σου.

Προετοίμασε μια σύντομη παρουσίαση του εαυτού σου και ερωτήσεις που θέλεις να κάνεις στις εταιρείες. Καλό θα είναι, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να αναζητήσεις κάποιες πληροφορίες για τις εταιρείες που σε ενδιαφέρουν πριν το event και να δεις τις θέσεις εργασίας που έχουν δημοσιεύσει.
Μην ξεχάσεις λίγες ημέρες μετά το event να κάνεις follow up στις εταιρείες με τις οποίες ήρθες σε επικοινωνία, στέλνοντας τους ένα ευχαριστήριο mail. Με αυτό τον τρόπο θα τους υπενθυμίσεις την παρουσία σου στο event και το ενδιαφέρον σου να εργαστείς μαζί τους.

Πώς μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή;

Δήλωσε δωρεάν την συμμετοχή σου εδώ!

Σε περιμένουμε!

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Talent Days

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις