Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Motorola ThinkPhone: Ένα από τα καλύτερα business phones της αγοράς έφτασε στην Ελλάδα

Το νέο Lenovo ThinkPhone της Motorola «μεταφέρεται» ολόκληρο απρόσκοπτα και άμεσα στον υπολογιστή

Ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο που με απλά λόγια «μεταφέρεται» ολόκληρο απρόσκοπτα και άμεσα στην οθόνη υπολογιστή μαζί με όλα του τα αρχεία και τις εφαρμογές του, αλλάζοντας τον τρόπο εργασίας που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ανακοίνωσε η Lenovo. Πρόκειται για το νέο Lenovo ThinkPhone της Motorola, που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα και απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, αλλά και σε ιδιώτες, ενισχύοντας το οικοσύστημα Lenovo Think. Το ThinkPhone, όπως ανακοινώθηκε, έρχεται με ισχυρές προδιαγραφές και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με όλες τις συσκευές ThinkPad και όχι μόνον.

Όπως ανακοινώθηκε, με το ThinkPhone, οι πελάτες θα έχουν μια πλήρη σειρά λειτουργιών ασφάλειας και υποστήριξης που παρέχουν απρόσκοπτη προστασία και πλήρη διαχειρισιμότητα, επειδή υποστηρίζονται από το ThinkShield. Το ThinkShield είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα ασφαλείας – η οποία έχει θεμελιώδεις πολιτικές ασφαλείας, με εξειδικευμένο hardware, software και διαδικασίες που διασφαλίζουν την ασφάλεια ολόκληρης της συσκευής. Οι υπεύθυνοι του ΙΤ, μπορούν πλέον να είναι σίγουροι ότι οι συσκευές της εταιρείας τους προστατεύονται με ενσωματωμένο προηγμένο τεχνητής νοημοσύνης (AI) που βασίζεται σε hardware και premium λύσεις ασφαλείας όπως το Moto Threat Defense. Επιπλέον, οι οργανισμοί μπορούν εύκολα να προμηθεύσουν το προσωπικό τους με ThinkPhones με Zero Touch και να διαχειριστούν ολόκληρο τον στόλο ThinkPhones τους με λύσεις διαχείρισης συσκευών, όπως το Moto OEMConfig και το Moto Device Manager.

Αυτό το νέο τηλέφωνο συνοδεύεται επίσης από το Moto Secure, μια εφαρμογή που χρησιμεύει ως hub για αντικείμενα που σχετίζονται με την ασφάλεια και το απόρρητο.

Όπως ανακοινώθηκε, το Lenovo ThinkPhone της Motorola παρουσιάζει τη συνδεσιμότητα Think 2 Think που υποστηρίζεται από το Ready For3, ένα σύνολο λειτουργειών που προάγουν την παραγωγικότητα και επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα ανάμεσα σε όλες συσκευές ThinkPhone και ThinkPad. Οι εμπειρίες Think 2 Think περιλαμβάνουν:

  •  ‘Αμεση σύνδεση: Το τηλέφωνο και ο υπολογιστής συνδέονται μέσω WiFi απρόσκοπτα όταν βρίσκονται κοντά.
  • Ενοποιημένο Clipboard: Μεταφέρετε απρόσκοπτα κείμενο ή πρόσφατες φωτογραφίες, σαρωμένα έγγραφα και βίντεο μεταξύ συσκευών, επικολλώντας το αρχείο, σε οποιαδήποτε εφαρμογή στη συσκευή προορισμού.
  • Ενοποιημένες ειδοποιήσεις: Οι ειδοποιήσεις τηλεφώνου εμφανίζονται αμέσως στο Κέντρο ενεργειών των Windows. Κάνοντας κλικ σε μια ειδοποίηση, ανοίγει αυτόματα η αντίστοιχη εφαρμογή τηλεφώνου στην οθόνη του υπολογιστή.
  • File Drop: Εύκολο drag & drop αρχείων μεταξύ ThinkPhone και PC.
  • App Streaming: Ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή Android απευθείας σε υπολογιστή.
  • Προηγμένη κάμερα web: Επωφεληθείτε από τις ισχυρές κάμερες ThinkPhone και τις δυνατότητες AI, χρησιμοποιώντας την ως κάμερα web για όλες τις βιντεοκλήσεις σας.
  • Instant Hotspot: Συνδεθείτε στο διαδίκτυο με ένα κλικ, απευθείας από τον υπολογιστή για να αξιοποιήσετε τη συνδεσιμότητα 5G του ThinkPhone.4

Το ThinkPhone έρχεται με μεγάλη οθόνη FHD+ 6,6 ιντσών που διευκολύνει στην προβολή του συνόλου του περιεχομένου σας, από πολύπλοκα dashboards μέχρι τεράστια email threads. Παράλληλα, η μεγάλη μπαταρία του προσφέρει πάνω από 36 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας που επιτρέπει στον χρήστη να μείνει συνδεδεμένος ανεξάρτητα από το σημείο του πλανήτη στο όποιο βρίσκεται. Τέλος, για να ολοκληρώσει την ισχυρή αυτήν συσκευή, η Motorola συμπεριέλαβε μια κάμερα Ultra Pixel 50MP που προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας σε κάθε βιντεοκλήση ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Αυτή η κορυφαία κάμερα Ultra Pixel είναι ιδανική για να ζωντανεύει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, τραβώντας φωτογραφίες με 32x περισσότερα focusing pixels, για καλύτερες εικόνες, σημειώσεις και σκίτσα–όλα με απίστευτη ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις