Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Προηγμένες παιχνιδομηχανές για ατελείωτο gaming!

Επειδή το gaming είναι… παντός καιρού, το Startupper σας προτείνει τις ιδανικές παιχνιδομηχανές για να απολαμβάνετε απεριόριστα παιχνίδια 24/7.

Sony PlayStation 5 /Επειδή το παιχνίδι δεν έχει όρια!

Το Sony PlayStation 5 διαθέτει μοναδική φουτουριστική σχεδίαση, ταχύτατο custom-made επεξεργαστή, μνήμη υψηλής απόδοσης 16GB και εξελιγμένη AMD Radeon RDNA 2 GPU. Εν ολίγοις αποτελεί μια κονσόλα επόμενης γενιάς, με πλούσια γραφικά υψηλής πιστότητας και πραγματικά καθηλωτικές εμπειρίες, που ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο απαιτητικές προσδοκίες. Με νέα Geometry Engine και Ray Tracing Acceleration σε πραγματικό χρόνο, τρισδιάστατο ήχο Tempest 3D AudioTech, ανασχεδιασμένο ασύρματο χειριστήριο DualSense με εξελιγμένα χαρακτηριστικά απτικής ανάδρασης και αποκλειστικούς τίτλους επόμενης γενιάς, το παιχνίδι δεν έχει όρια. Απόλαυσε ασύλληπτα γρήγορο loading με δίσκο SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας, με μοναδική αίσθηση αφής χάρη στην τεχνολογία «Haptic Feedback», σκανδάλες δυναμικής αντίστασης και 3D Ήχο, καθώς και μια ολοκαίνουργια γενιά απίστευτων παιχνιδιών PlayStation.

Nintendo Switch HAD Red/Blue Joy-Con

Εσύ ορίζεις το παιχνίδι!

Το Nintendo Switch, η υβριδική κονσόλα που άλλαξε τον τρόπο που απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου video games και τους αποκλειστικούς τίτλους της ιαπωνικής εταιρείας, επιστρέφει και ντύνεται στα χρώματα του αγαπημένου Super Mario και έρχεται μαζί με θήκη μεταφοράς! Υποστηρίζει τρεις διαφορετικές gaming λειτουργίες, για να επιλέξεις πώς θα παίζεις. Ειδικότερα, με το TV Mode απολαμβάνεις παιχνίδι στην τηλεόρασή σου και παίζεις με όλους, ενώ με το Tabletop Μode δίνεις το ένα Joy-Con στο φίλο σου και παίζετε απευθείας στην οθόνη του Nintendo Switch και, τέλος, με το Handheld Μode συνδέεις τα χειριστήρια στην οθόνη της κονσόλας και συνεχίζεις το ίδιο ακριβώς παιχνίδι που μόλις άφησες. Είναι… ετοιμοπόλεμο για κάθε παιχνίδι, καθώς είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή NVIDIA Tegra, ο οποίος διαθέτει μία κάρτα γραφικών κατασκευασμένη με την ίδια αρχιτεκτονική μίας κάρτας γραφικών για υπολογιστές.

Microsoft Xbox Series S

Απόλαυσε επιδόσεις επόμενης γενιάς

Το Xbox Series S είναι το μικρότερο Xbox που δημιουργήθηκε ποτέ, προσφέροντας επιδόσεις επόμενης γενιάς! Αξιοποιεί τις τελευταίες αρχιτεκτονικές Zen 2 και RDNA 2 της AMD, διαθέτει αποθηκευτική μονάδα SSD νέας γενιάς για ασύλληπτες ταχύτητες φόρτωσης, Dynamic Latency Input για βελτιστοποίηση της καθυστέρησης μεταξύ παίκτη και κονσόλας, καθώς και HDMI 2.1 με λειτουργία Auto Low Latency Mode. Κατέβασε πάνω από 100 κορυφαία παιχνίδια χάρη στο Xbox Game Pass (η συνδρομή πωλείται ξεχωριστά) και απόλαυσε απεριόριστο gaming όποτε το θελήσεις. Με τη δύναμη του DirectX Raytracing μπορείς να απολαμβάνεις τα πιο δυναμικά και ρεαλιστικά περιβάλλοντα, όπως ζωντανό φωτισμό, αντανακλάσεις ακριβείας και ρεαλιστική ακουστική σε πραγματικό χρόνο, όσο βρίσκεσαι απορροφημένος στο παιχνίδι σου. Στα πλεονεκτήματά του, το μοντέρνο χειριστήριο Xbox, με σμιλευμένες επιφάνειες και εκλεπτυσμένη γεωμετρία, για τη βέλτιστη άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πραγματοποίησε γρήγορα ζεύξη, παίξε και κάνε εναλλαγή μεταξύ των υποστηριζόμενων κονσολών, PC και κινητών συσκευών!

Microsoft Xbox Series X + Forza Horizon 5 Premium Edition

Πατάει γκάζι για Μεξικό!

Εξερεύνησε τις γεμάτες ζωντάνια και συνεχώς εξελισσόμενες τοποθεσίες ανοικτού κόσμου του Μεξικού με απεριόριστη, διασκεδαστική δράση οδήγησης σε εκατοντάδες από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα του κόσμου. Το εξελιγμένο Xbox Series X αντιπροσωπεύει μια ανώτερη ισορροπία ισχύος και ταχύτητας, για την παροχή εκπληκτικών, δυναμικών και ζωντανών κόσμων και την ελαχιστοποίηση οποιωνδήποτε ζητημάτων ενδέχεται να υποβαθμίζουν την εμπειρία παιχνιδιού. Ο 8πύρηνος επεξεργαστής του παρέχει 4x μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από την κονσόλα Xbox One και χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής για υψηλότερες ταχύτητες καρέ και μεγαλύτερους και πιο εξελιγμένους κόσμους παιχνιδιών. Ανακάλυψε ζωντανές ερήμους, πλούσιες ζούγκλες, ιστορικές πόλεις, κρυμμένα ερείπια, πανέμορφες παραλίες, τεράστια φαράγγια και ένα πανύψηλο χιονισμένο ηφαίστειο. Και μπορείς συνεχώς να επιστρέφεις για να βρίσκεις νέες εκδηλώσεις, προκλήσεις, συλλεκτικά αντικείμενα και ανταμοιβές, καθώς και νέες περιοχές προς εξερεύνηση!

 

 

 

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις