Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στο σφυρί σπάνιο scooter του Ντιέγκο Μαραντόνα

Σε όλη του τη ζωή ο θρύλος του ποδοσφαίρου οδήγησε όλα τα είδη οχημάτων, από μοτοσυκλέτες μέχρι και τανκ

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέρα από μεγάλη αγάπη στο ποδόσφαιρο είχε και στα πολυτελή οχήματα. Η συλλογή οχημάτων που είχε στην κατοχή του ο θρύλος του ποδοσφαίρου και παγκόσμιος σταρ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη περίφημη μαύρη Ferrari, που του είχε κάνει δώρο ο πρόεδρος της Νάπολι. Σε όλη του τη ζωή οδήγησε όλα τα είδη οχημάτων, από μοτοσυκλέτες μέχρι και τανκ.

Η κληρονομιά του Μαραντόνα είναι τεράστια και κάθε αντικείμενο που του άνηκε είναι συλλεκτικό με ανυπολόγιστη αξία. Τις τελευταίες ημέρες, μια δημοσίευση στο Marketplace του Facebook έγινε viral. Ο Μπράιαν, το όνομα του ατόμου που δημοσίευσε την αγγελία, μοιράστηκε φωτογραφίες από την άδεια κυκλοφορίας και την ασφάλεια ενός Honda Elite CN 250 του 1993 στο όνομα Ντιέγκο Μαραντόνα. Το 1993 ο θρύλος του ποδοσφαίρου επέστρεψε στην Αργεντινή για να συνεχίσει στην καριέρα του. Ενώ χορηγός της Νιούελς Ολντ Μπόις του Ροζάριο ήταν η Yamaha, εκείνος αγόρασε ένα Honda. Το συμβόλαιο έχει ημερομηνία 22/3/1993.

Η διεύθυνση που αναγράφεται είναι το διάσημο σπίτι στη γειτονιά του Μπουένος Άιρες, Villa Devoto, Cantilo 4575. Εκεί η Εθνική Αργεντινής πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ. Στις φωτογραφίες φαίνεται ο Ντιέγκο Μαραντόνα να οδηγεί το μηχανάκι με τις δύο κόρες του, Ντάλμα και Τζιανίνα.

Ο πωλητής αρχικά ζητούσε… 200.000 δολάρια για το scooter του Ντιέγκο. Καθώς οι ημέρες περνούσαν και δεν βρισκόταν αγοραστής, ο πωλητής έριξε κατά πολύ την τιμή. Έφθασε στα 29.999 δολάρια, τιμή στην οποία πωλείται ακόμα το συγκεκριμένο Helix. Μένει να δούμε αν τελικά θα βρεθεί αγοραστής το προσεχές διάστημα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις