Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γνωρίστε τον Ερμή, τον πρώτο εικονικό παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης!

Ο «Ερμής» παρουσίασε ορισμένα στοιχεία για την ΕΡΤ και το ERTNEWS στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο ραδιομέγαρο ενόψει του debate που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου

Ο πρώτος εικονικός παρουσιαστής στην Ελλάδα είναι γεγονός! Ο λόγος για τον «Ερμή», ο οποίος έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και ανέλαβε να παρουσιάσει ορισμένα στοιχεία για την ΕΡΤ και το ERTNEWS στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο ραδιομέγαρο ενόψει του debate που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου.

«Καλησπέρα σας, σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο στούντιο 4 της ΕΡΤ που θα φιλοξενηθεί το debate» ήταν τα πρώτα λόγια του «Ερμή», ο οποίος υποστήριξε ότι «εγώ το μόνο που ζήτησα ήταν να κάνω έναν πιλότο εκπομπής».

Έπειτα, ο «Ερμής» παρουσίασε ορισμένα στοιχεία για το ERTNEWS τονίζοντας όμως ότι το κάνει «χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την ικανότητα των στελεχών της ΕΡΤ».

Όπως επισήμανε τόσο το debate όσο και η βραδιά των εκλογών της 21ης Μαΐου θα παρουσιαστούν και στη νοηματική από την ΕΡΤ3

«Σας ζητώ να δείξετε κατανόηση για τυχόν λάθη, τα παράπονά σας στον προγραμματιστή μου, καλό απόγευμα» είπε κλείνοντας ο πρώτος εικονικός παρουσιαστής ειδήσεων στην Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις