Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Oddsium: H πρώτη all-in-one εφαρμογή αθλητικού στοιχήματος έρχεται στην Ελλάδα

Η νέα affiliate marketing πλατφόρμα προσφέρει πολλαπλά προνόμια τόσο σε φιλάθλους όσο και σε bookmakers

Η Oddsium παρουσιάζει την πρώτη all-in-one εφαρμογή αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα. Η νέα, πλήρως ολοκληρωμένη affiliate marketing πλατφόρμα, προσφέρει πολλαπλά προνόμια τόσο σε φιλάθλους όσο και σε bookmakers. Η εταιρεία έχει αναγνωριστεί ως μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες affiliate marketing στην Ευρώπη από τα IGB Affiliate Awards.

Η εφαρμογή για κινητά και tablet της Oddsium επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα λογαριασμούς με ελληνικές αδειοδοτημένες εταιρείες στοιχημάτων, ή να συνδέονται με ένα tap στους υπάρχοντες λογαριασμούς τους. Όλοι οι λογαριασμοί των χρηστών είναι διαθέσιμοι μέσα στο περιβάλλον της εφαρμογής.
Η δυνατότητα σύγκρισης αποδόσεων προσφέρει στους χρήστες άμεσες και ακριβείς αποδόσεις για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό της Oddsium για ενσωμάτωση πολλαπλών bookmakers, επιτρέπει στους χρήστες να στοιχηματίζουν στις αγαπημένες τους ομάδες, με τις καλύτερες αποδόσεις, χωρίς να πρέπει να αποχωρίσουν από το περιβάλλον της εφαρμογής.

Επιπλέον, η εφαρμογή της Oddsium, προσφέρει λειτουργία ζωντανής μετάδοσης αθλητικών αγώνων και στιγμιότυπα. Τα παραπάνω, μαζί με αναλυτικά στατιστικά για αγώνες και πρωταθλήματα καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου φιλάθλου και παίκτη, εξαλείφοντας την ανάγκη για δεύτερη οθόνη ή άλλες πλατφόρμες. Οι αλγόριθμοι AI και machine learning που αξιοποιεί η Oddsium δίνουν στους παίκτες μια πλήρως εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη με μία πληθώρα από στοιχηματικές εταιρείες, αθλήματα και γεγονότα.

Η εφαρμογή παρέχει επίσης ισχυρές δικλίδες ασφαλείας για υπεύθυνο στοιχηματισμό. Οι χρήστες μπορούν να θέσουν όρια στα στοιχήματά τους, καλύπτοντας όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς τους. Επιπλέον, έχουν πλήρη εικόνα της δραστηριότητάς τους μαζί με αναλύσεις κερδών και ζημιών για κάθε ξεχωριστό πάροχο.

Ο Krister Malm, Ιδρυτής και Group CEO της Oddsium δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και υπερήφανοι για το λανσάρισμά μας στην Ελλάδα. Πρόκειται για την πρώτη μας ευρωπαϊκή χώρα μετά τη Σουηδία. Πιστεύουμε πως η ελληνική στοιχηματική αγορά θα αναπτυχθεί σημαντικά στο εγγύς μέλλον και ως καινοτόμος εταιρεία στο affiliate marketing θέλουμε να είμαστε εκεί».

Ο Teemu Lehtinen, Country Manager της Oddsium Hellas, πρόσθεσε: «Πιστεύουμε πως οι Έλληνες καταναλωτές θα αντιληφθούν πολύ γρήγορα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εφαρμογή μας. Την ικανότητα δηλαδή να τοποθετείς τα στοιχήματά σου με πολλαπλές αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρείες, πάντα με τις καλύτερα αποδόσεις και όλα μέσα από την ίδια εφαρμογή. Έχουμε ήδη ενσωματώσει πέντε παρόχους στην εφαρμογή μας στην Ελληνική αγορά και βρισκόμαστε στη διαδικασία ενσωμάτωσης ακόμη περισσότερων στο προσεχές διάστημα».

Η εφαρμογή της Oddsium είναι διαθέσιμη για τους χρήστες Android στην ελληνική αγορά στο https://oddsium.com/dl, ενώ η έκδοση για τους χρήστες iOS θα είναι διαθέσιμη στο AppStore πολύ σύντομα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις