Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

 Κοινωνία της Πληροφορίας: Σύμπραξη με το Viber και ενίσχυση της εξωστρέφειας 

Η ΚτΠ τα τέσσερα τελευταία χρόνια αποτελεί τον κεντρικό κόμβο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και υλοποίηση έργων που ενδυναμώνουν την ψηφιακή σχέση του πολίτη με την Δημόσια Διοίκηση και που προωθούν δυναμικά την χώρα στην 4η βιομηχανική επανάσταση.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς της, η Κοινωνία της Πληροφορίας αναβαθμίζει την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προχωρά στην ενίσχυση της επικοινωνίας μέσω Facebook και LinkedIn με συχνές δημοσιεύσεις και νέα, ενιαία εικαστική ταυτότητα ενώ δημιούργησε και κανάλι στο Viber, την πιο δημοφιλή εφαρμογή μηνυμάτων στην Ελλάδα.

Η σύμπραξη με τη γνωστή πλατφόρμα, με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως και εννιά εκατομμύρια χρήστες στην χώρα μας, θα αποτελεί μια ακόμη πύλη άμεσης ενημέρωσης των πολιτών, διαθέσιμη κατευθείαν στο κινητό τους, για τα σημαντικά έργα ψηφιακού μετασχηματισμού της Δημόσιας Διοίκησης που υλοποιεί η Κοινωνία της Πληροφορίας.

Η ΚτΠ τα τέσσερα τελευταία χρόνια αποτελεί τον κεντρικό κόμβο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και υλοποίηση έργων που ενδυναμώνουν την ψηφιακή σχέση του πολίτη με την Δημόσια Διοίκηση και που προωθούν δυναμικά την χώρα στην 4η βιομηχανική επανάσταση. Διαχειρίζεται περισσότερα από 410 έργα σε διάφορες φάσεις ωριμότητας, πολλά από το Ταμείο Ανάκαμψης, συνολικού προϋπολογισμού 4,9 δις.

Για να ακολουθήσει κάποιος χρήστης το κανάλι της ΚτΠ στο Viber μπορεί απλά να γράψει «Κοινωνία της Πληροφορίας» στο πεδίο αναζήτησης της εφαρμογής ή να ακολουθήσει αυτό το link.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις