Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

JA Start Up: Την Παρασκευή ο τελικός του 9ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Καινοτομίας

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το «Junior Achievement Greece» και συμμετέχουν 15 φοιτητικές ομάδες από πανεπιστήμια και κολέγια της χώρας

Ο εθνικός τελικός του 9ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «JA Start Up», που διοργανώνεται από το «Junior Achievement Greece», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην Αθήνα.

Το «JA Start Up», που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, υλοποιείται ταυτόχρονα σε 300 πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη με τη συμμετοχή 15.000 φοιτητών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα, με την υποστήριξη καθηγητών και μεντόρων.

Στον ελληνικό τελικό συμμετέχουν 15 φοιτητικές ομάδες από πανεπιστήμια και κολέγια της χώρας. Η ομάδα που θα λάβει το πρώτο βραβείο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φεστιβάλ νεανικής επιχειρηματικότητας του JA Europe «GEN-E», που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στην Κωνσταντινούπολη. Επίσης, θα απονεμηθούν 2ο και 3ο βραβείο, καθώς και βραβείο κοινού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις