Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Meta Quest 3: Το νέο VR headset της Meta έρχεται

Το Quest 3 θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες όπου υποστηρίζεται επί του παρόντος το Meta Quest αυτό το φθινόπωρο.

 

Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε το Meta Quest 3, το headset εικονικής και μικτής πραγματικότητας επόμενης γενιάς, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Διαθέτει υψηλότερη ανάλυση, ισχυρότερη απόδοση, πρωτοποριακή τεχνολογία Meta Reality. Το Quest 3 θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες όπου υποστηρίζεται επί του παρόντος το Meta Quest αυτό το φθινόπωρο. Το ακουστικό 128 GB ξεκινά από 499.99 $ USD και θα έχει μια πρόσθετη επιλογή αποθήκευσης για όσους θέλουν λίγο επιπλέον χώρο. Το Meta Connect το οποίο επιστρέφει φέτος στις 27 Σεπτεμβρίου και εκεί θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες. 

Η Apple φημολογείται ότι θα παρουσιάσει το πρώτο VR/AR headset της στην WWDC την επόμενη εβδομάδα ωστόσο η Meta την πρόλαβε και ανακοίνωσε πρώτη τα σχέδια της για το μέλλον.

Το Quest 3 VR headset είναι ο διάδοχος του Quest 2 που κυκλοφόρησε το 2020. Το νέο headset υπόσχεται να προσφέρει μια πιο καθηλωτική και δυναμική VR εμπειρία με βελτιωμένες επιδόσεις, καλύτερο σχεδιασμό και νέα χαρακτηριστικά. Θα κοστίζει 499,99 δολάρια για την έκδοση των 128GB. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023.

Το Meta Quest 3 θα διαθέτει ένα νέο Snapdragon chipset από την Qualcomm που θα προσφέρει διπλάσια απόδοση γραφικών σε σχέση με το Quest 2. Το VR headset θα διαθέτει επίσης οθόνη υψηλής ανάλυσης και inside-out tracking, όπως και το Quest 2. Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, δήλωσε ότι αυτό είναι το “πιο ισχυρό VR headset της Meta μέχρι σήμερα“.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις