Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

A.TL.AS Consulting: Συμμετείχε με επιτυχία στην Beyond Expo 2023

Συγχρόνως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η παράλληλη εκδήλωση της εταιρίας, με την παρουσίαση των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων από το Τμήμα Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της A.TL.AS.

Η A.TL.AS Consulting έλαβε μέρος για πρώτη φορά και με αξιοσημείωτη επιτυχία στην έκθεση Beyond 2023 που διεξάχθηκε στις 24-26 Μάϊου 2023 στην ΔΕΘ Helexpo στην Θεσσαλονίκη.

Φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, πελάτες, συνάδελφοι, γνώριμοι και μη, βρέθηκαν στο stand D09 της ATLAS στο περίπτερό 13, όπου προσέλκυσε την προσοχή επισκεπτών, προσφέροντας τους την δυνατότητα, σε κάθε ενδιαφερόμενο να ενημερωθεί για την ευρεία γκάμα των παρεχόμενων ολοκληρωμένων λύσεων σε λογιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις τεχνολογίας αλλά και εταιρίες σε άλλους τομείς.

Συγχρόνως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η παράλληλη εκδήλωση της εταιρίας, με την παρουσίαση των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων από το Τμήμα Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της A.TL.AS, και στην συνέχεια ακολούθησε μια μεγάλη και συγκινητική έκπληξη. Ειδικότερα, απονεμήθηκε τιμητική βράβευση για την προσφορά τους, στους πρωτεργάτες της A.TL.AS Consulting, τον ιδρυτή της κο Κλεάνθη Πατσούμη και την σύζυγό του κα Χρυσάνθη Πατσούμη, για το έργο και την μετάδοση αξιών για 5 δεκαετίες.

Την απονομή προλόγισε η κα Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα, Γενική Διευθύντρια και Συνιδιοκτήτρια της A.TL.AS Consulting, όπου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τους δύο ανθρώπους σχετικά με την συνεισφορά τους στην εδραίωση της εταιρίας και παράλληλα την μετάδοση αξιών, οι οποίες στηρίζουν την συνέχιση αυτού του εγχειρήματος, σ’ αυτούς τους ηθικά δύσκολους καιρούς.

Στην συνέχεια η κα Χρυσάνθη Πατσούμη παρέλαβε την τιμητική πλακέτα συνοδευόμενη από μια ανθοδέσμη, για την στήριξη και την συμβολή της και ακολούθησε ο λόγος με τις ευχαριστίες της. Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε η τιμητική βράβευση του κου Κλεάνθη Πατσούμη για την πλούσια προσφορά του. Βαθιά συγκινημένος, εξιστόρησε μια συγκλονιστική ιστορία που ξεπερνά τα όρια της απλής συνεργασίας και αγγίζει τα όρια των δεσμών της οικογένειας.

Κ.Π: Κάποτε όταν έχτιζα το σπίτι μου, είχα ανάγκη από χρήματα, πήγα σε πολλούς συνεργάτες μου, αλλά μου έχει αποτυπωθεί στην μνήμη μια συνεργασία που είχα με δύο αδέρφια. Όταν τους είπα ότι χτίζω το σπίτι μου και έχω ανάγκη από λίγα χρήματα γιατί τα υπάρχων δεν μου φτάνουν, μου λένε:
– Πόσα θέλεις Κλεάνθη; Πάρε μια επιταγή και γράψε ότι νούμερο θέλεις και ότι ημερομηνία θέλεις για να
ξεπληρώσει..

Τέτοιους συνεργάτες είχα και τέτοιοι συνεργάτες μας βοήθησαν και φτάσαμε εδώ, σας ευχαριστώ για όλα! Πάντως δεν θα μπορούσα να φανταστώ ούτε στα καλύτερα μου όνειρα ότι θα μπορούσε αυτή η επιχείρηση να βρίσκεται εδώ που έφτασε και ακόμη περισσότερο σε λίγα χρόνια να δω τα παλικάρια μου (τα εγγόνια μου) σ αυτό εδώ το βήμα.

Ένα επίσης ένα πολύ συγκινητικό και ελπιδοφόρο μήνυμα, απέστειλαν οι δύο νέοι, Λεωνίδας και Κλεάνθης Βαγιάτης όπου ανέβηκαν στο βήμα και με παρρησία δήλωσαν ότι επιθυμούν στο μέλλον να είναι και αυτοί συνεχιστές της A.TL.AS Consulting.

Τέλος η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την δήλωση ευχαριστίας του κου Γιώργου Κάλφα, CEO και Συνιδιοκτήτης της A.TL.AS Consulting και της κας Αλίκης Πατσούμη Υπεύθυνη του Τμήματος Payroll & HR, που εξέφρασε εκτός από την μεγάλη χαρά, την ευγνωμοσύνη προς τα αδέρφια της, για την παρακίνηση επιστροφής της στην A.TL.AS μετά το χρονικό διάστημα αποχής για την ανατροφή των παιδιών της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις