Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

SIXT: Διακρίθηκε με 6 βραβεία στα Mobility Awards 2023

Η SIXT βραβεύτηκε με 2 Gold βραβεία στις κατηγορίες Innovation in Risk Management και Innovation in Customer Service.

Σημαντική διάκριση απέσπασε η SIXT, μέλος του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, στο πλαίσιο των Mobility Awards 2023, κερδίζοντας 6 από τα πιο σημαντικά βραβεία της βραδιάς.

Πιο συγκεκριμένα, φέτος, η SIXT βραβεύτηκε με 2 Gold βραβεία στις κατηγορίες Innovation in Risk Management και Innovation in Customer Service, ενώ, βραβεύτηκε επίσης με 3 Silver βραβεία στις κατηγορίες Innovation in Remarketing, Eco Initiative και Innovation in Accident Management. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, η απονομή του Gold βραβείου Mobility Company of the Year στη SIXT.

Μένοντας σταθερή στο όραμά της και επιδιώκοντας διαρκή εξέλιξη και μετασχηματισμό, η SIXT προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις, μετατρέποντας την μετακίνηση σε μία ξεχωριστή εμπειρία για όλους. Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό της βρίσκεται ανά πάσα στιγμή δίπλα στους πελάτες, προκειμένου να τους εξυπηρετήσει και να κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη, όπου και αν βρίσκονται.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν μία από τις διαθέσιμες υπηρεσίες SIXT Rent a Car, SIXT Plus (+) ή SIXT Leasing. Επιπλέον, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τα οφέλη που προσφέρει η ενοικίαση επαγγελματικού οχήματος, μέσω της ολοκαίνουριας υπηρεσίας SIXT Rent a Van.

«Το 2022 ήταν αδιαμφισβήτητα μία εκπληκτική χρονιά για τη SIXT, μία χρονιά που μας έδωσε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε τα σχέδια και τις ενέργειες που ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν τις προηγούμενες χρονιές, εν μέσω πανδημίας. Για τα αποτελέσματα αυτών των ενεργειών βραβευτήκαμε και ευχαριστούμε θερμά την κριτική επιτροπή. Στη SIXT, το motto μας είναι EXPECT BETTER, συνεπώς να είστε σίγουροι ότι τo 2023 αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερο», δήλωσε ο κος Λειβαδίτης, Επικεφαλής της SIXT Ελλάδος.

Στα Mobility Awards 2023 επιβραβεύτηκαν οι καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες και εφαρμογές επιχειρήσεων και του ευρύτερου κλάδου της αυτοκίνησης. Η λαμπερή τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο HOUSE 124, με παρουσία πλήθους στελεχών από τον χώρο της αυτοκίνησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις