Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τράπεζα Πειραιώς – winbank: Δάνειο για επαγγελματίες με ένα «κλίκ»!

Mε το business e-loan ο εκπρόσωπος μιας μικρής επιχείρησης, αλλά και ο επαγγελματίας μπορούν μέσω της winbank να αιτηθούν Κεφάλαιο Κίνησης χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη σε κατάστημα της τράπεζας

Η Τράπεζα Πειραιώς, αναβαθμίζοντας περαιτέρω τις ψηφιακές της υπηρεσίες στο πλαίσιο του προγράμματος μετασχηματισμού που υλοποιεί, προσφέρει στις μικρές επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες, το νέο business e-loan, μια χρηματοδότηση για Κεφάλαιο Κίνησης που παρέχεται αποκλειστικά online, μέσω της winbank, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Συγκεκριμένα, με το business e-loan ο εκπρόσωπος μιας μικρής επιχείρησης, αλλά και ο επαγγελματίας μπορούν μέσω της winbank να αιτηθούν Κεφάλαιο Κίνησης, επιλέγοντας ανάμεσα σε δάνειο ή όριο, να αναρτήσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να υπογράψουν τη σύμβαση δανείου,  μέσω της υπηρεσίας remote signing, χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη σε  κατάστημα της τράπεζας.

Η διαδικασία βήμα – βήμα

Η διαδικασία έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να καθοδηγεί τον πελάτη ώστε να ολοκληρώνει την αίτησή του εύκολα και γρήγορα, με 5 απλά βήματα. Σε όλη την πορεία της αίτησής του ειδοποιείται, μέσω email και online μέσω της winbank, για τη κατάστασή της και τα επόμενα βήματα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις