Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ»: Η πρώτη εκπομπή για Startups στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Ο Γιάννης Διονάτος θα μας ταξιδεύει κάθε Σάββατο στις 11:30, στον κόσμο του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Τεχνολογίας μέσα από τη συχνότητα του ONE CHANNEL.

Το Startupper, το νούμερο 1 Μέσο για τη νέα οικονομία και καινοτομία στην Ελλάδα, κάνει το νέο του μεγάλο βήμα και φτάνει στους «τηλεοπτικούς αιθέρες» μέσα από την εκπομπή «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ», η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του ONE CHANNEL!

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν γύρω μας με γοργούς ρυθμούς, ο πρώτος τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» είναι εδώ για να δώσει βήμα συνολικά στο Οικοσύστημα της Καινοτομίας και της Τεχνολογίας στην Ελλάδα και στους εκπροσώπους του, είτε αυτό αφορά Startup εταιρείες, είτε Scale Up εταιρείες, αλλά και επιχειρηματικούς ομίλους με πολύχρονη ιστορία.

Με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο, τον άνθρωπο που μίλησε πρώτος για τις νεοφυείς εταιρείες στη χώρα μας, ο τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» έκανε πρεμιέρα στους δέκτες του ONE CHANNEL το Σάββατο 23 Ιουνίου και θα βρίσκεται εκεί κάθε Σάββατο στις 11:30 με βασικό στόχο να μας κάνει να ερωτευτούμε την επιχειρηματικότητα.

Η εκπομπή θα προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Δευτέρα στις 08:00.

Ο «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» μας δίνει ευκαιρία να «ταξιδέψουμε» στον μαγικό κόσμο της καινοτομίας και της τεχνολογίας και συνολικότερα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Ειδικότερα, κάθε Σάββατο θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ανθρώπους που έχουν μέσα τους το «μικρόβιο» της επιχειρηματικότητας, οι οποίοι με όραμα και στόχο προσπαθούν να βρουν τη λύση εκείνη ή την εφαρμογή που θα κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη και απλή! Και βέβαια επειδή ο δρόμος συνήθως δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για κανέναν, οι Έλληνες Startuppers μοιράζονται μαζί μας τα εμπόδια που τυχόν έχουν αντιμετωπίσει στη μέχρι τώρα πορεία τους, αλλά και τους φόβους και τα άγχη τους για το μέλλον.

Στο πρώτο επεισόδιο οι άνθρωποι που βρίσκονται στο τιμόνι σε μερικές από τις πιο καινοτόμες ελληνικές Startups μοιράστηκαν μαζί μας τα μυστικά της επιτυχίας τους. Πιο συγκεκριμένα, γνωρίσαμε τον Άγγελο Σταυράκη, CEO της SAFE SIZE, την Αγγελική Ελευθερίου, Marketing Director της MOPTIL, τον Γιώργο Παπαδημητρίου, co-Founder και CEO της KEYVOTO και τον Αντώνη Μαρκόπουλο, CEO της PROSPERTY.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους δέκτες του ONE CHANNEL για αυτό το μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Τεχνολογίας και της Επιχειρηματικότητας κάθε Σάββατο στις 11:30.

Τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο 11:30 στο ONE Channel

Και κάθε Δευτέρα σε επανάληψη στις 08:00

Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις