Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Growing Globally: Το Saastock conference “έρχεται” στην Αθήνα

Πρόκειται για το μεγαλύτερο συνέδριο SaaS στην Ευρώπη που προσελκύει πάνω από 4.000 συμμετέχοντες

Το Saastock, ίσως το μεγαλύτερο συνέδριο SaaS στην Ευρώπη που προσελκύει πάνω από 4.000 συμμετέχοντες, “έρχεται” στην Αθήνα κάτω από την “ομπρέλα” της SaaStock Local..

Η εκδήλωση με τίτλο “Growing Globally: How to build a top sales engine for your SaaS”,  απευθύνεται σε όλους τους B2B SaaS Founders, τα μέλη  B2B SaaS εταιρειών, σε SaaS  Consultants, SaaS Marketers και SaaS επενδυτές. Κατά τη διάρκεια του event, επικεφαλής μεγάλων scaleups, ηγέτες της βιομηχανίας αλλά και Startups θα μοιραστούν τις ιστορίες τους αλλά και τις “συμβουλές” για το πώς μπορεί να αναπτυχθεί κανείς παγκοσμίως.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους ομιλητές, θα είναι ο George Gatos, VP of Growth της Workable, ο Nicola Perobelli, Head of Marketing της Marine Traffic και ο   George Psistakis,, Co-Founder & COO της Blendo.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου, στο Spaces Green Plaza  στο Μαρούσι. Για να μάθετε περισσότερα για το περιεχόμενο, τους ομιλητές αλλά και να κλείσετε το εισιτήριό σας, πατήστε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις