Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

AfterSalesPro: Νέα στρατηγική συνεργασία με τα Public

Το Public Group επιλέγει την AfterSales Pro για να αυτοματοποιήσει και βελτιστοποιήσει τη διαδικασία αποστολής των παραγγελιών

H AfterSalesPro συνεχίζοντας την ανοδική πορεία προχώρησε σε άλλη μία σημαντική συνεργασία, αυτή τη φορά με το Public Group.

Το δίκτυο φυσικών καταστημάτων των Public, του no1 omnichannel retailer σε Ελλάδα και Κύπρο αξιοποιεί και χρησιμοποιεί την AfterSalesPro για να αυτοματοποιήσει και βελτιστοποιήσει τη διαδικασία αποστολής των παραγγελιών αλλά και των δεμάτων που προορίζονται για ενδοδιακίνηση.

Η καινοτομία, η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία της εφαρμογής ήταν τα βασικά κριτήρια για την επιλογή της εφαρμογής από έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στην αγορά του Omni Retail και E-commerce σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η συνεργασία ξεκίνησε την απαιτητική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων του 2022 αρχικά σε 10 καταστήματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Μετά την επιτυχημένη λειτουργία και την άριστη αξιολόγηση της υπηρεσίας, η εφαρμογή υιοθετήθηκε από όλα τα καταστήματα του δικτύου Public. Η συνεργασία θα επεκταθεί περαιτέρω με την ενσωμάτωση της εφαρμογής και στα iRepair σημεία εντός των καταστημάτων Public.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις