Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Microsoft: Λανσάρει νέα εργαλεία αγορών με τεχνητή νοημοσύνη στο Bing και το Edge

Η Microsoft θα χρησιμοποιήσει τώρα, για παράδειγμα, τις δυνατότητες AI του Bing που υποστηρίζονται από GPT για να δημιουργήσει αυτόματα οδηγούς αγοράς όταν χρησιμοποιείτε ένα ερώτημα.

 

 

Η Microsoft φέρνει μια σειρά από νέα εργαλεία αγορών που υποστηρίζονται από AI για τη νέα μηχανή αναζήτησης Bing και το chatbot Bing AI στο Edge. Ενώ πολλές από τις δυνατότητες αγορών που ενσωμάτωσε η Microsoft στο Edge όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαν την απήχηση που θα ήθελε, αυτό το νέο σύνολο εργαλείων φαίνεται πραγματικά χρήσιμο.

Η Microsoft θα χρησιμοποιήσει τώρα, για παράδειγμα, τις δυνατότητες AI του Bing που υποστηρίζονται από GPT για να δημιουργήσει αυτόματα οδηγούς αγοράς όταν χρησιμοποιείτε ένα ερώτημα όπως “προμήθειες για κολέγιο”. Θα συγκεντρώσει αυτόματα προϊόντα σε κάθε κατηγορία που παρουσιάζει, θα απαριθμήσει τις προδιαγραφές τους, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε παρόμοια στοιχεία και, φυσικά, θα σας πει πού να τα αγοράσετε (με τη Microsoft να λαμβάνει χρέωση συνεργάτη όταν αγοράζετε).

Μια άλλη νέα δυνατότητα που λανσάρει η Microsoft παγκοσμίως είναι οι περιλήψεις κριτικών που δημιουργούνται από AI. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η δυνατότητα συνοψίζει τις διαδικτυακές κριτικές προϊόντων. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς ζητάτε από το Bing Chat in Edge να συνοψίσει τι λένε οι άνθρωποι για ένα συγκεκριμένο προϊόν και θα δημιουργήσει μια γρήγορη επισκόπηση για εσάς.

Επίσης νέα προσθήκη είναι το Price Match, ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να ζητήσετε αντιστοίχιση τιμής από έναν λιανοπωλητή, ακόμη και μετά την πτώση της τιμής. “Έχουμε συνεργαστεί με κορυφαίους λιανοπωλητές των ΗΠΑ με τις υπάρχουσες πολιτικές αντιστοίχισης τιμών και θα προσθέσουμε περισσότερες με την πάροδο του χρόνου”, λέει η Microsoft (αν και δεν διευκρίνισε με ποιους λιανοπωλητές συνεργάζεται).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις