Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το KPMG Advisory Graduate Recruitment Program για το έτος 2023 μόλις άρχισε

Το πρόγραμμα θα είναι ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Σήμερα, 19 Ιουλίου 2023 ξεκίνησε επίσημα η διαδικασία στελέχωσης στις Συμβουλευτικές υπηρεσίες Consulting και Deal Advisory της KPMG, με νέους αποφοίτους Πανεπιστημιακών Σχολών, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου. Το πρόγραμμα θα είναι ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε αποκλειστικά για απόφοιτους Ανωτάτων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού (σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο) Τεχνολογικής, Χρηματοοικονομικής και Διοικητικής κατεύθυνσης (ή άλλου συναφούς αντικειμένου STEM: Φυσικές Επιστήμες, την Τεχνολογία, την Επιστήμη των Μηχανικών και τα Μαθηματικά) και απευθύνεται σε άτομα που χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, ομαδικότητα, δυναμισμό και προσανατολισμό στο αποτέλεσμα. Η εργασιακή εμπειρία δεν είναι προαπαιτούμενο (0 έως 3 χρόνια), είναι όμως απαραίτητη η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων για μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και εξειδίκευσης στο Consulting και στο Deal Advisory www.justjobs.gr, γίνεται μέσω της αποστολής βιογραφικού σημειώματος στο Advisory Graduate Recruitment Program 2023 θα ολοκληρωθούν εντός του Σεπτεμβρίου 2023.

Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει αρχικά την αποστολή βιογραφικού στην αγγελία μας ως ανωτέρω και ακολουθεί η συμμετοχή σε Virtual Κέντρο Αξιολόγησης, όπου οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διεξαγωγή τεστ δεξιοτήτων και  προσωπικών συνεντεύξεων.

Οι επιλεγέντες υποψήφιοι, εντάσσονται επίσημα στους τομείς του Consulting και του Deal Advisory της KPMG, ακολουθώντας ένα δομημένο πρόγραμμα Onboarding, ενώ παράλληλα ενσωματώνονται σε ομάδες εργασίας λαμβάνοντας συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας στην KPMG.

KPMG Advisory Graduate Recruitment Program 2023

Η KPMG δεν είναι απλώς μια εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Είναι μια κοινότητα επαγγελματιών που βρίσκουν δημιουργικές λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και κάνουν τη διαφορά. Βλέπουμε έναν κόσμο γεμάτο ευκαιρίες, όπου οι επιχειρήσεις και κάθε άτομο ως ξεχωριστή μονάδα έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και την εμπειρία για να κάνουν την αλλαγή και να επιτύχουν. Εμπνέουμε Εμπιστοσύνη και Προωθούμε την Αλλαγή. Οι Ομάδες μας φέρνουν αποτελέσματα που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες μας: Ακεραιότητα, Αριστεία, Θάρρος, Μαζί, Για το Καλύτερο!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις