Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ»: Δείτε σε επανάληψη το πρώτο επεισόδιο το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή για το Ελληνικό Οικοσύστημα Καινοτομίας και Τεχνολογίας προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 11:30 στη συχνότητα του ONE CHANNEL με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο

Το πρώτο επεισόδιο του «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ», της μοναδικής εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση για το Ελληνικό Οικοσύστημα Καινοτομίας και Τεχνολογίας θα προβληθεί σε επανάληψη το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 11:30 μέσα από τη συχνότητα του ONE CHANNEL, με ένα συναρπαστικό δεύτερο επεισόδιο.

Σε μια εποχή που τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς, ο «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» είναι εδώ για να δώσει βήμα συνολικά στο εγχώριο Οικοσύστημα της Καινοτομίας και της Τεχνολογίας και στους εκπροσώπους του, είτε αυτό αφορά Startup εταιρείες, είτε Scale Up εταιρείες, αλλά και επιχειρηματικούς ομίλους με πολύχρονη ιστορία.

Με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο, τον άνθρωπο που μίλησε πρώτος για τις νεοφυείς εταιρείες στην Ελλάδα, ο τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» προβάλλεται μέσα από δέκτες του ONE CHANNEL κάθε Σάββατο στις 11:30 με βασικό στόχο να μας κάνει να ερωτευτούμε την επιχειρηματικότητα.

Επίσης, αυτή την Κυριακή 13/08 στις 11:30 θα προβληθεί σε επανάληψη το δεύτερο επεισόδιο της δημοφιλούς εκπομπής, πάντα από τη συχνότητα του ONE CHANNEL!

Η πρωτοποριακή αυτή εκπομπή μας δίνει την η ευκαιρία να μάθουμε τα πάντα για το πως είναι να είσαι επιχειρηματίας από τους Έλληνες Startuppers, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της επιτυχίας τους, ενώ παράλληλα μας αποκαλύπτουν και τις προκλήσεις που συνάντησαν καθόλη τη διάρκεια της πορείας τους.

Οι πρώτοι καλεσμένοι του «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» ήταν οι:

  • Άγγελος Σταυράκης, CEO της εταιρείας SAFE SIZE.
  • Αγγελική Ελευθερίου, Marketing Director της εταιρείας MOPTIL.
  • Γιώργος Παπαδημητρίου, co-Founder και CEO της εταιρείας KEYVOTO.
  • Αντώνης Μαρκόπουλος, CEO της εταιρείας PROSPERTY.

Συντονιστείτε στους δέκτες του ONE CHANNEL για ένα «μαγικό ταξίδι» στον κόσμο του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Τεχνολογίας και της Επιχειρηματικότητας (σε… επανάληψη, μητέρα πάσης μαθήσεως) το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 11:30!

 

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις