Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Lidl Ελλάς διακρίθηκε με το Best Buy Award για την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην Ελλάδα

Αναδείχθηκε Νο.1 τοπική αλυσίδα λιανικής με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής αποσπώντας τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από Έλληνες καταναλωτές στην ανεξάρτητη έρευνα του διεθνούς οργανισμού ICERTIAS.

Στην κορυφή της αντίληψης των Ελλήνων καταναλωτών για την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής βρέθηκε η Lidl Ελλάς, σύμφωνα με αποτελέσματα ανεξάρτητης έρευνας του διεθνούς οργανισμού ICERTIAS-International Certification Association. Η εταιρεία κατέκτησε το Best Buy Award στην κατηγορία «Τοπική αλυσίδα λιανικής» για το έτος 2023/2024 σε σχετική ερώτηση αναφορικά με την εμπειρία των καταναλωτών στην προσφορά της καλύτερης σχέσης ποιότητας-τιμής στην ελληνική αγορά.

Η ηλεκτρονική έρευνα “GENERAL” για το “Best Buy Award 2023/2024” πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα τον Απρίλιο 2023 από την ICERTIAS σε δείγμα 1.200 ερωτηθέντων, άνω των 18 ετών. Δεδομένου ότι οι ερωτήσεις ήταν ανοιχτού τύπου, δεν δόθηκαν στους συμμετέχοντες απαντήσεις εκ των προτέρων, αλλά είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη συγκεκριμένη έρευνα αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για τη Lidl Ελλάς, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι ανταποκρίνεται στη δέσμευσή της να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις