Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ επιστρέφει: Σάββατο στις 11.30 στο One Channel και την Κυριακή σε επανάληψη!

Ο νέος ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ επιστρέφει αυτό το Σάββατο, αύριο, στις 11.30 το πρωί, στο ONE CHANNEL.

Μετά την απαραίτητη καλοκαιρινή ραστώνη ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ επιστρέφει δυναμικά με τέσσερις καλεσμένους που ο καθένας, από το δικό του πεδίο, θα μας δώσει τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε.

Όπως κάθε Σάββατο το «ραντεβού» μας είναι μέσα από τους δέκτες του ONE CHANNEL, στις 11.30 το πρωί.

Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ αποτελεί την πρώτη και μοναδική εκπομπή, στην ελληνική τηλεόραση, που ασχολείται σε βάθος με θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας δίνοντας βήμα όχι μόνο σε εταιρείες Startup, αλλά και σε εταιρείες και οργανισμούς που κινούνται σε άλλους χώρους, όπως είναι επί παραδείγματι η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν θα μιλήσουμε με το πρόεδρο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων, τον Δρ. Χάρη Λαμπρόπουλο.

Παράλληλα όμως θα μιλήσουμε και με εκπροσώπους του οικοσυστήματος των Startup εταιρειών στην Ελλάδα. Έτσι καλεσμένοι μας αύριο, Σάββατο 26 Αυγούστου (στις 11.30) είναι ο Μιχάλης Μάνης, Συνιδρυτής και CEO της Ensight ο οποίος θα μας μιλήσει για το πεδίο της ενέργειας και πως θα καταφέρουμε να κάνουμε εξοικονόμηση και ενέργειας, αλλά και χρημάτων. Μαζί μας θα είναι και ο Κυριάκος Τσίγκρος, συνιδρυτής και CEO της Campsaround, ο οποίος θα μυήσει σε νέες έννοιες, ενώ παράλληλα θα μας αποδείξει πως τελικά το νέο «παντρεύει» το παλαιό και δημιουργεί αξία!

Στην παρέα όμως θα έχουμε και τον Στέλιο Ηλιακή, CEO της Sleed, ενός από τα μεγαλύτερα Digital Marketing Agency στην Ελλάδα (αν όχι το μεγαλύτερο), ο οποίος εκτός από τα βήματα που μια νέα (και όχι μόνο) εταιρεία θα πρέπει να ακολουθήσει στο Digital Marketing θα «φωτογραφήσει» και το μέλλον!

Συντονιστείτε στους δέκτες του ONE CHANNEL για ένα ακόμα «μαγικό ταξίδι» στον κόσμο του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Τεχνολογίας και της Επιχειρηματικότητας το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 11:30!

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις