Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μόνο για λίγες μέρες στα Public, αγοράζεις 3 και πληρώνεις τα 2

Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες ευκαιρίες και απίθανες τιμές; Θα τις βρεις στα Public, στο σωστό μέρος στη σωστή τιμή. Τα Public συνεχίζουν να σου προσφέρουν όλα όσα ζητάς στην τιμή που τα θες: Τώρα στα Public απολαμβάνεις απεριόριστη ψυχαγωγία στο σπίτι ή στο ταξίδι σου αφού αντί για 3 προϊόντα πληρώνεις τα 2!

Πιο συγκεκριμένα μέχρι το Σάββατο 18 Ιουλίου με μια επίσκεψη στα καταστήματα Public ή στο public.gr με αγορές CD, ταινιών, παιδικών βιβλίων, ξενόγλωσσων βιβλίων και comics, αντί για 3 προϊόντα θα πληρώσεις τα δύο!

Επειδή καλοκαίρι χωρίς διάβασμα δεν γίνεται, με μια επίσκεψη στα Public θα βρεις τη μεγαλύτερη γκάμα παιδικών βιβλίων για όλες τις ηλικίες, ξενόγλωσσων βιβλίων και Comics για να διαλέξεις ανάμεσα σε όλες αυτές τις κατηγορίες και να εκμεταλλευτείς την ενέργεια! Επιπλέον χιλιάδες ελληνικοί και ξένοι τίτλοι βιβλίων σε περιμένουν για να σου κρατήσουν συντροφιά και να ταξιδέψεις μαζί τους σε συναρπαστικά μέρη!

Αν από την άλλη αναζητάς νέες κυκλοφορίες ή κλασικά αριστουργήματα της 7ης τέχνης, ελληνικές ή ξένες ταινίες, παιδικά ή εκπαιδευτικά DVD, θα τα βρεις μόνο στα Public σε DVD και Blu Ray για να μετατρέψεις το σπίτι ή το εξοχικό σου στον αγαπημένο θερινό κινηματογράφο της παρέας σου!

Και μην ξεχνάς ότι αν αγαπάς τη μουσική, στα Public σε περιμένουν νέες αλλά και παλαιότερες κυκλοφορίες, jazz, alternative, classic rock, electronica, hip hop, lounge, metal, soundtracks και ελληνικά CD για να συνοδεύσεις μουσικά τις καλοκαιρινές σου στιγμές!

Θέλεις τη μεγαλύτερη γκάμα σε βιβλία, CD και ταινίες; Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr και πρόλαβε τα! Συνδυάζεις 3 προϊόντα της επιλογής σου (CD, ταινίες, παιδικά βιβλία, ξενόγλωσσα βιβλία ή comics) και αντί για 3 προϊόντα πληρώνεις τα δύο!

3for2_public_702

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις