Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

PRAKSIS BCC: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το βραβευμένο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Το PRAKSIS BCC, το πρώτο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα που στηρίζει άτομα από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, δέχεται αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του προγράμματος praksisbcc.gr.

Οι υπηρεσίες του PRAKSIS BCC προσφέρονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και η μεθοδολογία του έχει αναγνωριστεί για τα απτά της αποτελέσματα και έχει βραβευθεί τρεις φορές στο πλαίσιο των Education Business Awards. Ξεχωρίζει, γιατί η εργασία που γίνεται είναι ολιστική, καθώς προσεγγίζει κάθε πτυχή της επιχειρηματικότητας (στρατηγική – δεξιότητες – γνώση), ενώ παράλληλα είναι καθαρά εξατομικευμένη καθώς αφορά στις ανάγκες του κάθε επιχειρηματία και του κάθε project ξεχωριστά.

Το πρόγραμμα διαρκεί 4 μήνες, και η επιχειρηματική “προετοιμασία” των συμμετεχόντων στηρίζεται σε 3 άξονες που υλοποιούνται παράλληλα:

-Εξατομικευμένη επιχειρηματική συμβουλευτική
-Εξατομικευμένο business Coaching
-Σεμινάρια επιχειρηματικών δεξιοτήτων

Σε κάθε ωφελούμενο ανατίθεται ένας επιχειρηματικός σύμβουλος και ένας business coach που τον αναλαμβάνουν προσωπικά. Με αυτή την ομάδα, ο νέος επιχειρηματίας αναπτύσσει τον στρατηγικό σχεδιασμό της δικής του επιχείρησης και τις προσωπικές του δεξιότητες που απαιτούνται προκειμένου να πετύχει επιχειρηματικά. Παράλληλα, παρακολουθεί ομαδικά σεμινάρια που καλύπτουν πολύπλευρες πτυχές της επιχειρηματικότητας, από τον οικονομικό προγραμματισμό και την κοστολόγηση, μέχρι το ψηφιακό marketing και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Με άλλα λόγια, το PRAKSIS BCC ασχολείται με την προετοιμασία του επιχειρηματικού project, αλλά και την προετοιμασία του ίδιου του ανθρώπου που φιλοδοξεί να ασχοληθεί με το επιχειρείν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις