Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

realme: Επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του C51 στις 13 Σεπτεμβρίου

Ως πρωτοποριακό entry-level smartphone που έρχεται με τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο στην κατηγορία με έως και 128GB, κάμερα 50MP και γρήγορη φόρτιση 33W, το C51 επαναπροσδιορίζει τα smartphone αυτής της κατηγορίας, για άλλη μια φορά.

 

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια της, κυκλοφόρησε το realme C51 στις 8 Σεπτεμβρίου. Ως πρωτοποριακό entry-level smartphone που έρχεται με τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο στην κατηγορία με έως και 128GB, κάμερα 50MP και γρήγορη φόρτιση 33W, το C51 επαναπροσδιορίζει τα smartphone αυτής της κατηγορίας, για άλλη μια φορά.

Η realme με στόχευση να κάνει πρότυπο στην κατηγορία της, τον μεγάλο χώρο αποθήκευσης, προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη.Το C51 διαθέτει τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο στην κατηγορία του με έως και 128GB ROM και δυναμική μνήμη RAM 8GB. Επιπλέον, το C51 υποστηρίζει 2 κάρτες Nano SIM και 1 κάρτα MicroSD ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να μπορεί να επεκταθεί ο αποθηκευτικός χώρος έως και 2TB.

Το realme C51 διαθέτει κύρια κάμερα την κορυφαία 50MP, καθιστώντας δυνατή τη φωτογραφία HD. Επιπλέον, το C51 συνδυάζεται με την ταχύτερη φόρτιση SUPERVOOC 33W στην κατηγορία του. Σε σύγκριση με την περασμένη έκδοση του με φόρτιση 10W, C31, το C51 έχει αυξήσει σημαντικά την ταχύτητα φόρτισης κατά 100%.Το πίσω μέρος του realme C51 διαθέτει ένα μοτίβο που ονομάζεται Stylish Glittering design όπου ο συνδυασμός διαφορετικών υφών, δημιουργεί ένα σχέδιο δυναμικό και μοντέρνο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις