Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Athens Democracy Forum: Έρχεται στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου ο Nick Clegg της Meta

Ο υπεύθυνος διεθνών υποθέσεων της Meta Nick Clegg, θα είναι παρών στο 11ο Athens Democracy Forum, μεταξύ άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων από διάφορους τομείς.

To Athens Democracy Forum επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά. Από τις 27 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες είναι καλεσμένοι για να συζητήσουν και να αναζητήσουν συγκεκριμένες λύσεις στα πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής μας. Το 11ο Athens Democracy Forum, τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

Μεταξύ αυτών θα είναι και ο Nick Clegg, υπεύθυνος διεθνών υποθέσεων της Meta, ενώ άλλες εξέχουσες διεθνείς προσωπικότητες από διαφορετικούς τομείς, όπως πολιτικοί και διαμορφωτές πολιτικής, ακαδημαϊκοί, ακτιβιστές, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της νεολαίας, είναι οι: Michael P. Nash, καλλιτέχνης και κινηματογραφιστής, Irina Bokova, πρώην Γενική Διευθύντρια της UNESCO και Πρόεδρος του Ιδρύματος Δημοκρατίας και Πολιτισμού, Jorge Quiroga, πρώην Πρόεδρος της Βολιβίας, Caroline Gaita, Εκτελεστική Διευθύντρια του Mzalendo Trust, Laura Thornton, Senior Vice President, Democracy, German Marshall Fund και Λία Παπάζογλου, Συνιδρύτρια της Ecogenia.

Η φετινή ατζέντα του ADF περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεματικών που σχετίζονται με την πορεία των σύγχρονων δημοκρατιών:

  • Case Study: China v. United States – Toward coexistence or war?
  • Rethinking Security: When Threats are Invisible
  • Case Study: The Future is African
  • Tutorials on the Tools of Democracy
  • Rethinking Climate: Flight and Fight.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις