Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

EY: Άρχισαν οι αιτήσεις για το διαγωνισμό Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2023

Η ΕΥ Ελλάδος διοργανώνει, για ένατη φορά, τον διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς», τον μοναδικό θεσμό που αναδεικνύει και τιμά την επιχειρηματική αριστεία. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής είναι η 27/10/2023.

Η ΕΥ Ελλάδος διοργανώνει, για ένατη φορά, τον διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» – τον μοναδικό θεσμό που αναδεικνύει και τιμά την επιχειρηματική αριστεία, και επιβραβεύει επιχειρηματίες που με τη δράση τους διαμορφώνουν το αύριο και λειτουργούν ως πρότυπα και πηγή έμπνευσης για την ελληνική επιχειρηματικότητα και κοινωνία.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων άρχισε.

Κάθε ιδιοκτήτης/τρια ή μέτοχος ελληνικής ιδιωτικής επιχείρησης, που αποτελεί ανώτατο, ενεργό στέλεχος της διοίκησής της και έχει συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη και τις επιδόσεις της, μπορεί να θέσει υποψηφιότητα στον διαγωνισμό, ενώ υποψηφίους μπορεί να υποδείξει και το ευρύ κοινό. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, είναι η 27/10/2023.

Η Τελετή Απονομής του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2023 και των βραβείων των επιμέρους κατηγοριών, θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2024 στην Αθήνα.

Ο νικητής ή νικήτρια του βραβείου Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2023, θα εκπροσωπήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα στο παγκόσμιο σκέλος του προγράμματος, EY World Entrepreneur Of The Year™, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2024 στο Μόντε Κάρλο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις