Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ένωση Ελλήνων Χημικών: 2η Ημερίδα σχετικά με τις Μελέτες για αδειοδότηση των επιχειρήσεων

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Μελέτες για τη χάραξη στρατηγικής εποπτείας της αγοράς και αδειοδότησης των επιχειρήσεων».

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Συγκρότηση ολοκληρωμένης πολιτικής για την άσκηση της εποπτείας της αγοράς και αδειοδότησης των επιχειρήσεων σε αντικείμενα που εμπίπτουν στο επιστημονικό πεδίο της Χημείας» στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 07/10/2023 και ώρα 10:00 στην Αίθουσα Β, κτίριο ΚΕ.Δ.Ε.A.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Μελέτες για τη χάραξη στρατηγικής εποπτείας της αγοράς και αδειοδότησης των επιχειρήσεων» και θα αναπτυχθούν οι κάτωθι θεματικές ενότητες:

– Προτάσεις για τη συμμετοχή των ιδιωτικών εργαστηρίων στις διαδικασίες αξιολόγησης της υγιεινής των εγκαταστάσεων ξενοδοχειακών μονάδων.

– Προτάσεις για την απλούστευση των διαδικασιών ελέγχου μονάδων παραγωγής αλκοόλης και την είσπραξη ειδικών φόρων κατανάλωσης.

– Εξαγωγές σε τρίτες χώρες: προϋποθέσεις, πιστοποιητικά και έλεγχοι.

– Χημικές και φυσικές δοκιμές βιομηχανικών προϊόντων ως προϋπόθεση για εξαγωγές σε τρίτες χώρες.

– Απλοποίησης της Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης και δυνατότητες ενσωμάτωσης περιβαλλοντικών τεχνολογιών.

– Κατάρτιση Σχεδίων Προτάσεων βελτίωσης του Θεσμικού Πλαισίου για την άσκηση της εποπτείας της αγοράς και αδειοδότησης των επιχειρήσεων.

Το έργο εντάσσεται στην εγκεκριμένη πράξη με τίτλο: «Mελέτες για τη χάραξη στρατηγικής εποπτείας της αγοράς και αδειοδότησης των επιχειρήσεων» με Κωδικό MIS 5104625, η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις