Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Stanley Capital Partners: Επενδύει στην Roboyo

Η Roboyo βοηθά μεγάλες εταιρείες να εφαρμόσουν και να διαχειριστούν τεχνολογία αυτοματισμού που υποστηρίζεται από AI, αυξάνοντας την απόδοση των επιχειρήσεων.

Ο επενδυτής ιδιωτικών κεφαλαίων Stanley Capital Partners (SCP) ανακοινώνει επένδυση στη Roboyo,  η οποία ιδρύθηκε στη Γερμανία το 2014 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη εταιρεία υπερ-αυτοματισμού στον κόσμο, με εγκαταστάσεις σε 15 χώρες.

Η Roboyo βοηθά μεγάλες εταιρείες να εφαρμόσουν και να διαχειριστούν ένα πλήρες φάσμα τεχνολογιών αυτοματισμού που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, δημιουργώντας υβριδικό ανθρώπινο ψηφιακό εργατικό δυναμικό και αυξάνοντας τα κέρδη απόδοσης των επιχειρήσεων.

Η ολιστική προσέγγισή της στην αυτοματοποίηση διαδικασιών βοηθά τις επιχειρήσεις να επανασχεδιάσουν τις επιχειρησιακές λειτουργίες, εκτελώντας διαδικασίες με πολλαπλάσιο ρυθμό και με μηδενικά σφάλματα, βελτιώνοντας σημαντικά τόσο την εμπειρία των εργαζομένων όσο και των πελατών.

Η Roboyo έχει περισσότερους από 600 υπαλλήλους σε 15 χώρες μέσω μεθόδων οργανικής ανάπτυξης και στρατηγικών εξαγορών. Παρέχει υπηρεσίες όπως AI συνομιλίας, IDP, χαμηλού κώδικα / χωρίς κώδικα και τεχνολογίες RPA σε πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των Santander, Heineken, Puma, DHL, Credit Suisse, Scania και ING.

Η SCP, η οποία είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη, ευρωπαϊκή εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων μεσαίας αγοράς με αποδεδειγμένη εμπειρία στην εύρεση και τη δημιουργία αξίας στις αγορές ανάπτυξης της υγειονομικής περίθαλψης και της αποδοτικότητας των πόρων, θα συνεργαστεί με τους υφιστάμενους υποστηρικτές ιδιωτικών κεφαλαίων, την MML Capital και την ομάδα διαχείρισης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις