Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Bing Chat: Με την ενσωμάτωση του DALL-E3 μπορεί να δημιουργεί εικόνες

To εργαλείο AI κατανοεί τις περιγραφές με μεγαλύτερη ακρίβεια και η Microsoft προτείνει στους χρήστες να προσθέτουν όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για να λάβουν ένα αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

Πριν από λίγες ημέρες, η OpenAI λάνσαρε το DALLE3, μια νέα γενιά εργαλείων δημιουργίας εικόνων AI από σύντομες περιγραφές, το οποίο προσφέρει στο χρήστη ακόμη μεγαλύτερη συνάφεια και ακρίβεια στην παραγωγή εικόνων, ενώ χρησιμοποιεί το ChatGPT για να βοηθάει το χρήστη με γραπτές οδηγίες-περιγραφές. 


Η Microsoft δεν έχασε καθόλου χρόνο και σχεδόν αμέσως ενσωμάτωσε το DALLE3 στο Bing Chat, αν και ισχυρίζεται ότι η ικανότητα δημιουργίας εικόνων του τελευταίου, έχει βελτιωθεί δραματικά, λόγω των βελτιστοποιήσεων που έγιναν σε 3 τομείς.

Πρώτα απ‘ όλα, το εργαλείο AI κατανοεί τις περιγραφές με μεγαλύτερη ακρίβεια και η Microsoft προτείνει στους χρήστες να προσθέτουν όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για να λάβουν ένα αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Επίσης, το DALL-E3 μπορεί να παράγει εικόνες με διαφορετικά καλλιτεχνικά μοναδικά στυλ.

Επιπλέον, οι άλλοι δυο τομείς σχετίζονται με την ασφάλεια και τις ηθικό κομμάτι αυτών των διαδικασιών. Κάθε εικόνα που δημιουργείται από το Bing Chat συνοδεύεται από ένα «αόρατο ψηφιακό υδατογράφημα» που περιλαμβάνει την ημερομηνία και την ώρα δημιουργίας της.

Τέλος, έχει προστεθεί ένα νέο σύστημα ελέγχου για την άμεση αφαίρεση ακατάλληλου περιεχομένου (γυμνό, βία, παράνομη δραστηριότητα, ρητορική μίσους κλπ.), συν ότι δεν υποστηρίζεται η παραγωγή εικόνων που απεικονίζουν δημόσια πρόσωπα, για παράδειγμα δεν μπορείς να ζητήσεις παραγωγή εικόνας με τον Πάπα.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις