Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Webel: “Σήκωσε” 2,1 εκατ. ευρώ

Από τις υπηρεσίες ομορφιάς έως τα μαθήματα μουσικής, την προσωπική εκπαίδευση έως την περιποίηση σκύλων, η ισπανική Webel θέλει να φέρει τις υπηρεσίες της στο κατώφλι των ανθρώπων μέσω του marketplace της.

 

Η ισπανική startup Webel  επεκτείνει τις υπηρεσίες στο marketplace της, μετά τη χρηματοδότηση, ύψους 2,1 εκατομμυρίων ευρώ, που εξασφάλισε.

Από τις υπηρεσίες ομορφιάς έως τα μαθήματα μουσικής, την προσωπική εκπαίδευση έως την περιποίηση σκύλων, η ισπανική Webel θέλει να φέρει τις υπηρεσίες της στο κατώφλι των ανθρώπων μέσω του marketplace της. Αυτή τη στιγμή παρέχει πάνω από 100.000 υπηρεσίες ετησίως στη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη και τη Σαραγόσα.

Του γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε η Trind Ventures με συμμετοχή από τη Zaka Ventures, την πρώτη της επένδυση στην Ισπανία, την Decelera Ventures, την Tiburon Ventures και επενδύσεις αγγέλων από τον Hugo Arévalo και άλλους.

Η Webel ιδρύθηκε το 2019 από τους Nacho Tejero, Carlos Estévez Rincón, Guillermo Mateo και Javier Ginés Sánchez ενώ ήταν ακόμα στο πανεπιστήμιο.

Η εφαρμογή της εταιρείας παρέχει επίσης λειτουργίες όπως ημερολόγιο, ειδοποιήσεις, αυτοματοποιημένα τιμολόγια και πρόγραμμα αφοσίωσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις