Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

si-Cluster και ΕΒΙΔΙΤΕ θα βρεθούν στην Space Tech Expo με την υποστήριξη της Enterprise Greece

Την αποστολή θα πλαισιώνουν οι ελληνικές εταιρίες: Cloud Signals, EmTech, Feac Engineering, Geosystems Hellas, Hellenic Technology of Robotics, Heron Engineering, Inasco, Insighio, Prisma Electronics. Εκεί θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τεχνολογικά επιτεύγματα και προϊόντα στους τομείς του upstream και του downstream.

Το si-Cluster (Συνεργατικός Σχηματισμός Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών) και η ΕΒΙΔΙΤΕ (Ένωση Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την συμμετοχή τους στην Space Tech Expo, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου στη Βρέμη της Γερμανίας. Την ελληνική συμμετοχή υποστηρίζει η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

Η Space Tech Expo αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον τομέα του Διαστήματος στην Ευρώπη όπου εταιρείες, ερευνητικά κέντρα και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο συναντιούνται για να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες στον χώρο της διαστημικής τεχνολογίας.

Η συμμετοχή του si-Cluster και της ΕΒΙΔΙΤΕ στην έκθεση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την προώθηση της ελληνικής διαστημικής βιομηχανίας και την παρουσίαση των επιχειρηματικών δυνατοτήτων που προσφέρει.

H Enterprise Greece υποστηρίζει την ελληνική συμμετοχή στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνεργασίας της με την ελληνική διαστημική βιομηχανία για την προσέλκυση επενδύσεων και την περαιτέρω προβολή και προώθηση του κλάδου διεθνώς, ο οποίος αναπτύσσει έντονη κινητικότητα και διακρίνεται από παραγωγή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ερευνητικά και αναπτυξιακά έργα που υλοποιούνται στην Ελλάδα στον τομέα των διαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών, καθώς και να εξερευνήσουν δυνητικές συνεργασίες με ελληνικές επιχειρήσεις και φορείς.

Tο εθνικό περίπτερο θα βρίσκεται στο Booth R40 – Hall 6 και την αποστολή θα πλαισιώνουν οι ελληνικές εταιρίες: Cloud Signals, EmTech, Feac Engineering, Geosystems Hellas, Hellenic Technology of Robotics, Heron Engineering, Inasco, Insighio, Prisma Electronics. Εκεί θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τεχνολογικά επιτεύγματα και προϊόντα στους τομείς του upstream και του downstream.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η Ελλάδα έχει επιστημονικό δυναμικό πολύ υψηλής εξειδίκευσης και ικανοτήτων στον τομέα της διαστημικής τεχνολογίας, και η συμμετοχή μας στη Space Tech Expo αναμένεται να συμβάλλει στην ανάδειξη αυτών των ικανοτήτων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις