Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Founder του Zoltar.Agency της TheFutureCats, στον 10ο κύκλο του “Project Future” της Τράπεζας Πειραιώς

Ο Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist & Founder του zoltar.agency, δημιούργησε μια μοναδική εμπειρία, φέρνοντας πάνω από 230 χρήστες στην πλατφόρμα του spatial.io, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να εμβαθύνουν στον κόσμο του Metaverse.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης, Founder του Zoltar.Agency του νέου web 3.0 entity της TheFutureCats, συμμετείχε στον 10ο κύκλο του “Project Future” της Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με το ReGeneration!

To zoltar.agency, το νέο Web3.0 entity της TheFutureCats, σε συνεργασία με το ReGeneration για το “Project Future” της Τράπεζας Πειραιώς, διοργάνωσαν για ακόμη μια χρονιά το Masterclass για το Metaverse!

To περσινό Masterclass στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποσπώντας το Βραβείο Silver στην Ενότητα “Most Innovative Use of Digital”. Ο Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist & Founder του zoltar.agency, δημιούργησε μια μοναδική εμπειρία, φέρνοντας πάνω από 230 χρήστες στην πλατφόρμα του spatial.io, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να εμβαθύνουν στον κόσμο του Metaverse.

Φέτος, το Masterclass με τίτλο “AI and the Metaverse: Architecting the Futures of Virtual Worlds” αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε το μέλλον της τεχνολογίας. Είναι σχεδιασμένο να δώσει στους συμμετέχοντες μια θετική και ρεαλιστική εικόνα του πώς οι νέες τεχνολογίες θα επηρεάσουν την καθημερινότητά μας.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης, στο πλαίσιο του πυλώνα ‘Digital Marketing & eCommerce’, του “Project Future” δημιούργησε ένα custom αμφιθεατρικό περιβάλλον χωρητικότητας 300 ατόμων στο spatial.io. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το event είτε από τον υπολογιστή τους, το κινητό τους ή ακόμη και με VR συσκευές, όπως η oculus quest.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε ένα περιβάλλον Web3.0, το μέλλον του Διαδικτύου. Το Masterclass θα περιλαμβάνει 3D virtual κόσμο, προσωποποιημένα avatars, NFTs και εξερεύνηση του metaverse μέσω headset virtual reality.

Η πρωτοβουλία “Project Future” της Τράπεζας Πειραιώς είναι μια εταιρική πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενδυνάμωση της γνώσης των νέων, υποστηρίζοντας τους να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Με το σύνθημα “ΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ”, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες στο Web3.0 περιβάλλον, καθώς και την ευκαιρία να εμβαθύνουν στον κόσμο του Metaverse.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μία από τις παρακάτω εξειδικεύσεις και να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση online από κάθε μέρος της Ελλάδας.
• DIGITAL MARKETING & ECOMMERCE YOUNG PRACTITIONERS PROJECT
• MANAGEMENT WITH AGILE SPECIALIZATION
• BUSINESS INTELLIGENCE & DATA ENGINEERING
• TOURISM – FRONT OFFICE CERTIFICATE
• HUMAN RESOURCES MANAGEMENT
• BANKING CONSULTING
• MOBILE DEVELOPMENT WITH C#

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί online και θα είναι διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις