Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

BCO: Ανοίγει νέο και εντυπωσιακό Επιχειρηματικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη!

Η BCO εξυπηρετεί start up εταιρείες, ατομικές επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες και διαχειρίζεται τις επαγγελματικές τους ανάγκες, όπως την επαγγελματική τους στέγη, την φορολογική τους έδρα καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες τους.

Η BCO, μια κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαχείρισης εξοπλισμένων γραφειακών χώρων στην Ελλάδα, ανακοίνωσε σήμερα την υλοποίηση κατασκευής του νέου επιχειρηματικού κέντρου της, στη Θεσσαλονίκη. Το νέο κέντρο βρίσκεται στην περιοχή του Λιμένα, στο PORTO CENTER και προσφέρει ιδιωτικά γραφεία και αίθουσες συνεδριάσεων.

Το επιχειρηματικό κέντρο έχει έκταση 600 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει 15, έτοιμους, ιδιωτικούς γραφειακούς χώρους και πλήρως εξοπλισμένα Meeting Rooms. Οι πόρτες ανοίγουν επίσημα την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.


“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το νέο επιχειρηματικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη”, δήλωσε ο Γιάννης Γελάσης, Διευθύνων Σύμβουλος της BCO. “Η Θεσσαλονίκη είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη πόλη με μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα. Το νέο μας κέντρο θα προσφέρει ένα σύγχρονο και ελκυστικό περιβάλλον για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών”.

Η BCO εξυπηρετεί start up εταιρείες, ατομικές επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες και διαχειρίζεται τις επαγγελματικές τους ανάγκες, όπως την επαγγελματική τους στέγη, την φορολογική τους έδρα καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες τους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗ BCO

Η BCO έχει δημιουργηθεί από επιχειρηματίες και στελέχη με διεθνή εμπειρία και γνώση του επιχειρείν αλλά και τους κανόνες και όρους της αγοράς. Κατανοώντας λοιπόν τις απαιτήσεις της εποχής και την αυξημένη ανταγωνιστικότητα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα εύρος υπηρεσιών υποστήριξης σε κάθε επιχειρηματία που μας εμπιστεύεται.

Βασικός στόχος της BCO είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε, να συνεργάζεστε και να ολοκληρώνετε τα επαγγελματικά σας πλάνα με επιτυχία. Εξασφαλίζουμε ότι οι συνεργάτες μας επικεντρώνονται στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες ενώ διατηρούν χαμηλά τα λειτουργικά τους έξοδα.

Δύναμη μας είναι να μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να απολαμβάνει άνεση και άμεση εξυπηρέτηση στην καθημερινότητα του μέσα από ένα σύγχρονο μοντέλο εργασίας, ιδανικό να στεγάσει τις φιλοδοξίες και τα όνειρα κάθε δημιουργικού ατόμου.

Η ευελιξία είναι η λέξη κλειδί που έχουμε ως κανόνα στην BCO.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις