Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: «Κατάδυση» στο deep tech στο νέο επεισόδιο – Σάββατο και Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Βιωσιμότητα, big data, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αλλά και υπηρεσίες cloud στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» στο ONE CHANNEL

Ο τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» και ο Γιάννης Διονάτος έρχονται το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL με ένα νέο επεισόδιο, το οποίο θα μπορούσε να έχει γυριστεί στη…θάλασσα! Και αυτό γιατί θα κάνουμε μια κατάδυση στο deep tech, δηλαδή στη βαθιά τεχνολογία.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο θα μιλήσουμε για λύσεις cloud, για βιωσιμότητα, για big data και για ηλεκτρονική τιμολόγηση, ενώ θα δούμε πως όλα αυτά είναι κάνουν την καθημερινότητα μας λίγο πιο εύκολη.

Ο πρώτος μας καλεσμένος θα είναι ο Αναστάσης Σταμάτης, Co-Founder και CEO της Dataphoria, της πρώτης Analytics-as-a-Service πλατφόρμας στην Ελλάδα αφιερωμένη στη βιωσιμότητα. Ειδικότερα, η πλατφόρμα της Startup υποστηρίζει εταιρείες στο να αναπτύξουν τη στρατηγική τους για το ESG και στο να παρουσιάζουν συνεχή πληροφόρηση γύρω από τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. Υποστηρίζουν τους πελάτες τους με όλα τα απαραίτητα δεδομένα για ακριβές και συνεπές reporting για το ESG.

Στη συνέχεια του επεισοδίου θα γνωρίσουμε τον Νικόλαο Σπυρόπουλο, προγραμματιστή/αναλυτή και Co-Founder της i-spirit Software, του πιο καινοτόμου προγράμματος ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Η εφαρμογή i-spirit είναι υβριδική και προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια στα ευαίσθητα δεδομένα σας. Παράλληλα ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα των cloud υπηρεσιών. Τα δεδομένα σας ανήκουν για πάντα, ακόμα και να μην πληρώσετε τη συνδρομή.

Έπειτα, θα μιλήσουμε για big data με την Ελισάβετ Νίκα, Managing Director και Co-founder της Covariance, της Startup που φέρνει τη νέα εποχή στον κλάδο των ασφαλίσεων. Με την αξιοποίηση σε πραγματικό χρόνο και με την επιστημονική εγκυρότητα σύνθετων δεδομένων από διάφορες πηγές, καθώς και την ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής και σύνθετων αλγόριθμων τεχνητής νοημοσύνης, η Covariance αλλάζει τον τρόπο που οι ασφαλιστικές εταιρείες αξιοποιούν τα μεγάλα δεδομένα τους έως σήμερα. Ταυτόχρονα, η εταιρεία συμβάλει στην ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού και καινοτόμου εταιρικού μοντέλου.

Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Γιάννη Δημητριάδη, Managing Director και Founder της [i2.d] technologies, της ελληνικής Startup με παγκόσμιες διακρίσεις στον τομέα του Cloud. Η [i2.d] technologies παρέχει καινοτόμες Β2Β υπηρεσίες στο Cloud, ικανές να ενσωματώσουν την αρχιτεκτονική του μοντέλου διάθεσης SaaS. Στον «πυρήνα» της φιλοσοφίας της [i2.d] technologies βρίσκεται η ανάπτυξη τεχνολογίας που αξιοποιείται άμεσα από τον χρήστη-πελάτη ως cloud υπηρεσία και εφαρμόζεται χωρίς ανάγκη επέμβασης στον κώδικα λογισμικού. Η παροχή υπηρεσιών Cloud «in-a-box», μέσω ενσωμάτωσης της multi-tenancy αρχιτεκτονικής στις προσφερόμενες υπηρεσίες, συνιστά τον βασικό τομέα δραστηριοποίησης της εταιρείας ως μία από τις πιο καινοτόμες εφαρμογές παγκοσμίως για την υιοθέτηση του μοντέλου SaaS.

 

Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL.

 

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις