Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει με τις τιμές των ενοικίων στο νέο επεισόδιο το Σάββατο και την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Ακίνητα, ηλεκτρονική τιμολόγηση, Predictive AI αλλά και mentoring στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ»

Οι υψηλές τιμές των ακινήτων είναι κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο σε πολλούς από εμάς, ειδικά σε όσους ψάχνουν να νοικιάσουν σπίτι. Στο νέο επεισόδιο του «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» που θα προβληθεί το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει με τις τιμές στα ακίνητα, αλλά και το πως αναμένεται να κινηθούν το επόμενο διάστημα.

Ακόμα, αυτό το επεισόδιο του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» έρχεται για να αποδείξει ότι το επιχειρείν δεν έχει ηλικία. Τι εννοούμε; Θα μάθετε το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL!

Ωστόσο, σίγουρα όλοι γνωρίζουμε και έχουμε χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή στη ζωή μας τον Spitogatos, την πλατφόρμα που άλλαξε το παιχνίδι για τις αγγελίες ακινήτων στην Ελλάδα. Ο Co-Founder και CEO της εταιρείας, Δημήτρης Μελαχροινός, θα μας μιλήσει αποκλειστικά για το τι πραγματικά γίνεται με τις τιμές στα ακίνητα. Συγχρόνως, θα μας διηγηθεί την πορεία του Spitogatos προς την επιτυχία, ενώ θα μας αποκαλύψει και τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον.

Στη συνέχεια του επεισοδίου θα γνωρίσουμε τον Παντελή Πετρίδη, Co-Founder της Elorus, της ελληνικής Startup που έδωσε πρώτη στη χώρα μας μια αμιγώς Cloud λύση για την οργάνωση των οικονομικών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ειδικότερα, η Elorus συνδυάζει ηλεκτρονική τιμολόγηση, πληρωμές και συνεργασία, σε ένα εργαλείο!

Ο επόμενος καλεσμένος μας θα είναι ο Γιώργος Μπορέτος, Founder και CEO της FutureUP, της εταιρείας που είναι εδώ για να εκδημοκρατίσει την Predictive AI, αλλά και να ενισχύσει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Ειδικότερα, η FutureUP προσφέρει Predictive AI​ λύσεις, η οποίες βοηθούν τις εταιρείες να πραγματοποιήσουν το καλύτερο δυνατό Price Optimization, καθώς και να ενισχύσουν τις διαδικασίες λήψεις αποφάσεων παρέχοντας τους data-driven πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε έναν επιχειρηματία μόλις 22 ετών! Ο λόγος για τον Τάσο Βούτσελα, Founder και CEO της Professional Dreamers, της εταιρείας που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους νέους να πραγματοποιήσουν τα πιο τρελά τους όνειρα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να έρθει σε επαφή με μέντορες από τον κλάδο των ονείρων του, καθώς και να διευρύνει το δίκτυό του.

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις