Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Xiaomi: Ρεκόρ πωλήσεων τη Singles Day – Έφτασαν τα 3,11 δισ. δολάρια

Η εταιρεία σημείωσε ότι το smartphone Xiaomi 14 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, κατέγραψε τις περισσότερες πωλήσεις

Η Xiaomi, ο κινεζικός κολοσσός smartphone και ηλεκτρονικών ειδών, σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων σε όλες τις πλατφόρμες, κατά τη διάρκεια της Singles Day, που είναι η κορυφαία γιορτή ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο.

Από τις 23 Οκτωβρίου έως το τέλος της ημέρας στις 11 Νοεμβρίου, η Xiaomi ανέφερε ότι πούλησε προϊόντα αξίας πάνω από 22,4 δισεκατομμύρια γιουάν (3,11 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) σε πλατφόρμες, όπως οι Alibaba’s Tmall and Taobao, JD.com, Pinduoduo και Douyin.

Σημειώνεται ότι λόγω του παραπάνω γεγονότος, οι μετοχές της Xiaomi αυξήθηκαν περισσότερο από 2%  στις συναλλαγές στο Χονγκ Κονγκ το πρωί της Δευτέρας.

Δεν έδωσαν στοιχεία οι άλλες πλατφόρμες

Ωστόσο, για δεύτερη συνεχή χρονιά η Alibaba και η JD.com αρνήθηκαν να αποκαλύψουν τα συνολικά στοιχεία πωλήσεων της Singles Day.

Από τη μία η JD ανακοίνωσε μόνο ότι ο όγκος συναλλαγών και παραγγελιών σημείωσε ρεκόρ, ενώ η Alibaba ανακοίνωσε ότι η συνολική αξία των εμπορευμάτων, ο αριθμός των παραγγελιών και οι συμμετέχοντες έμποροι ήταν αυξημένα σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Το  Xiaomi 14 είχε τις μεγαλύτερες πωλήσεις

Η Xiaomi ανέφερε ότι το smartphone Xiaomi 14 που κυκλοφόρησε πρόσφατα ήταν το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις στο Tmall της Alibaba από τις 4 έως τις 11 ΝοεμβρίουΕπίσης η εταιρεία διεκδίκησε σε διάφορες κατηγορίες την πρώτη θέση των πωλήσεων smartphone κινεζικών επωνυμιών σε άλλες πλατφόρμες διαδικτυακών αγορών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις