Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Jimini AI: “Σήκωσε”  1,9 εκατ. ευρώ

Τα κεφάλαια θα επιτρέψουν στην Jimini AI να συνεχίσει τις διαδικασίες έρευνας και ανάπτυξης και να προωθήσει τη λύση της σε μεγάλη κλίμακα στη Γαλλία και την Ευρώπη.

 

Η γαλλική νομική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Jimini AI ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε έναν γύρο χρηματοδότησης Seed ύψους 1,9 εκατομμυρίων ευρώ για να επιταχύνει την ανάπτυξή της.

Η Polytechnique Ventures ηγήθηκε του γύρου χρηματοδότησης μαζί με τις J12 Ventures, Galion.exe, Evolem, Zebox Ventures και Better Angle.

Η Jimini AI προσφέρει στους δικηγόρους και τους επαγγελματίες του νομικού κλάδου βοήθεια για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της νομικής τους έρευνας και της παραγωγικότητας των αναλύσεων και της σύνταξης συμβάσεων.

Η διεπαφή του επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν σε φυσική γλώσσα, να θέτουν νομικά ερωτήματα και  να συντάσσουν συμβάσεις με βάση τα προηγούμενα αρχεία της εταιρείας. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και οδηγεί σε ακριβέστερη έρευνα για τον επαγγελματία.

Η παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στη διαχείριση συμβάσεων, στην προετοιμασία δικαστηρίων, στη διαχείριση χρονοδιαγραμμάτων και στην πλοήγηση στο δίκαιο των καταναλωτών.

Ξεκινώντας το 2023 στο πλαίσιο του Entrepreneur First, το οποίο είναι επίσης ο πρώτος επενδυτής του, η Jimini AI κυκλοφορεί επί του παρόντος τη λύση της σε μορφή beta και έχει δεκάδες δικηγορικά γραφεία και εταιρείες στη λίστα αναμονής για να δοκιμάσουν τη λύση.

Τα κεφάλαια θα επιτρέψουν στην Jimini AI να συνεχίσει τις διαδικασίες έρευνας και ανάπτυξης και να προωθήσει τη λύση της σε μεγάλη κλίμακα στη Γαλλία και την Ευρώπη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις