Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Taboola – Project Agora: Υπογράφουν σύμφωνο 10ετούς στρατηγικής συνεργασίας

Η συνεργασία καλύπτει 26 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής

Το Project Agora, κορυφαία εταιρία τεχνολογίας για ψηφιακούς εκδότες και η Taboola, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του content recommendation στο ανοιχτό διαδίκτυο, ανακοίνωσαν σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας τους για 10 χρόνια.

Η νέα συμφωνία προβλέπει εμβάθυνση και σύσφιξη της σχέσης και του τρόπου λειτουργίας των δύο εταιριών, που συνεργάζονται ήδη την τελευταία επταετία. Βάσει της συμφωνίας, Project Agora και Taboola συνεργάζονται αποκλειστικά σε 26 χώρες της Κεντρικής-Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Οι συνεργαζόμενοι εκδότες του Project Agora στην Ελλάδα καλύπτουν ήδη πάνω από 90% του Open Web κοινού της χώρας, με κορυφαία, premium ενημερωτικά, αθλητικά, καθώς και πολλά sites με εξειδικευμένο περιεχόμενο.

Με την υποστήριξη της κορυφαίας τεχνολογίας και της συνεχούς καινοτομίας της Taboola, το Project Agora θα συνεχίσει να στηρίζει τους εκδότες πελάτες του κατά αποκλειστικότητα με λύσεις για μεγιστοποίηση των κερδών, διεύρυνση του κοινού και των pageviews και αξιοποίηση νέων εναλλακτικών πηγών εσόδων. Μερικές από τις λύσεις αυτές είναι το Taboola Feed και το Homepage for you, τεχνολογίες που με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης παρέχουν στους αναγνώστες εξατομικευμένο περιεχόμενο στο περιβάλλον των αγαπημένων τους sites, και η υπηρεσία Taboola Newsroom, που παρέχει στις συντακτικές ομάδες αξιοποιήσιμα δεδομένα για βελτιστοποίηση του περιεχομένου, A/B testing και ειδοποιήσεις.

Ταυτόχρονα η συνεργασία αυτή, δίνει τη δυνατότητα σε τοπικούς διαφημιζόμενους να στοχεύσουν αποτελεσματικά τα κοινά που τους ενδιαφέρουν στο περιβάλλον των μεγαλύτερων sites περιεχομένου της Ελλάδας και παγκοσμίως, χρησιμοποιώντας τις κορυφαίες λύσεις τεχνητής νοημοσύνης της Taboola για να βελτιστοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους αποτελέσματα.

«Το μέχρι τώρα ταξίδι μας με την Taboola υπήρξε συναρπαστικό και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε μαζί μία νέα δεκαετία. Συνεχίζουμε μέσω της καινοτομίας και με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης να δίνουμε τη δυνατότητα στους τοπικούς εκδότες να μεγιστοποιήσουν την αξία από τους επισκέπτες τους και στους διαφημιζόμενους να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους», δήλωσε ο Οδυσσέας Ντότσικας, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ThinkDigital Group (TDG), μητρικής εταιρίας του Project Agora.

«Το Project Agora είναι ένας από τους μακροβιότερους συνεργάτες μας και έχουμε αναπτυχθεί χέρι-χέρι τα τελευταία επτά χρόνια”, δήλωσε ο Adam Singolda, CEO της Taboola. “Μοιραζόμαστε την ίδια αφοσίωση στο να προσφέρουμε στους ψηφιακούς εκδότες την τεχνολογία που χρειάζονται για να πετύχουν, να αναπτυχθούν, να μεγαλώσουν τα έσοδά τους και να ευδοκιμήσουν. Είναι ο αξιόπιστος, αποκλειστικός συνεργάτης μας στην περιοχή και αυτή η νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία καθιστά το Project Agora την άμεση προέκτασή μας στις αγορές που δραστηριοποιείται προς όφελος τόσο των εκδοτών, όσο και των διαφημιζόμενων».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις