Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

AI Artisan: “Σήκωσε” 2,3 εκατ. δολάρια για την ανάπτυξη ψηφιακών εργαζομένων που μοιάζουν με ανθρώπους

Οι εργάτες ονομάζονται Artisans και μπορούν να εκτελέσουν 1.000 εργασίες με ελάχιστη ανθρώπινη συμβολή.

 

Η startup AI Artisan συγκέντρωσε 2,3 εκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσει τους πρώτους ψηφιακούς εργαζόμενους που μοιάζουν με ανθρώπους.

Οι ψηφιακοί εργαζόμενοι ονομάζονται Artisans και λειτουργούν ως προσθήκες στις ομάδες στις οποίες συμμετέχουν, παρά ως εργαλεία λογισμικού για αυτούς, σε αντίθεση με τις υπάρχουσες λύσεις, οι οποίες απαιτούν συνεχή διαχείριση από έναν άνθρωπο.

Η πρώτη Artisan, η Ava, είναι αντιπρόσωπος πωλήσεων και ξεκινά τη λειτουργία της στις 4 Δεκεμβρίου. Επί του παρόντος, αυτοματοποιεί τον πλήρη κύκλο εξερχόμενων πωλήσεων, αλλά σύντομα θα είναι σε θέση να αυτοματοποιήσει ολόκληρο τον κύκλο πωλήσεων, κάνοντας τα περισσότερα πράγματα μόνη της και ενεργώντας ως συγκυβερνήτης στον άνθρωπο όταν χρειάζεται.

Η Artisan σχεδιάζει να κυκλοφορήσει πέντε ακόμη Artisans το επόμενο έτος.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Carmichael-Jack, έναν 22χρονο διευθύνοντα σύμβουλο από το Surrey της Αγγλίας, ο οποίος δεν φοίτησε στο πανεπιστήμιο, και τον CTO Dr Rupert Dodkins, ο οποίος έχει διδακτορικό στην Αστροφυσική από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και εργάζεται στη μηχανική μάθηση εδώ και οκτώ χρόνια.

Τα κεφάλαια θα βοηθήσουν στην επέκταση της ομάδας, ιδιαίτερα στη μηχανική και στο υπάρχον προϊόν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις