Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

COSMOTE Smart Office Αpp: Υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου στο κινητό για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η αποτελεσματική διαχείριση του τηλεφωνικού κέντρου μέσα από το COSMOTE Smart Office App, συμβάλλει στην αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης, ακόμη κι εξ' αποστάσεως.

H υπηρεσία COSMOTE Smart Office, που προσφέρει χαρακτηριστικά αντίστοιχα ενός προηγμένου τηλεφωνικού κέντρου σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, είναι διαθέσιμη και μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Η αποτελεσματική διαχείριση του τηλεφωνικού κέντρου μέσα από το COSMOTE Smart Office App, συμβάλλει στην αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης, ακόμη κι εξ’ αποστάσεως.

Το COSMOTE Smart Office προσφέρει διαχείριση μέσω Internet υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, όπως οι εκτροπές, ο τηλεφωνητής, το Voicemail-to-Email, η Αναμονή Κλήσεων, το Line Hunting και το Μενού Επιλογών Φωνητικής Πύλης (IVR). Συνδέεται εύκολα πάνω στις ήδη υπάρχουσες τηλεφωνικές γραμμές της επιχείρησης, δεν απαιτεί επιπλέον εξοπλισμό πέραν των συμβατικών τηλεφωνικών συσκευών και ρυθμίζεται εύκολα μέσω Online Διαχειριστικού Εργαλείου (Control Panel), μέσα από το App και την πλατφόρμα My COSMOΤΕ.

Το νέο App του Smart Office, διατίθεται για συσκευές Android και iOS.

Η υπηρεσία COSMOTE Smart Office, διαθέσιμη πλέον και από το κινητό, παρέχεται εντελώς δωρεάν μέσω των προγραμμάτων COSMOTE Business Double Play. Τα προγράμματα προσφέρουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά, επιπλέον χρόνο προς διεθνείς προορισμούς, καθώς και ταχύτητες Internet έως 1Gbps.

Επιλεγμένα ψηφιακά εργαλεία & υπηρεσίες για ΜμΕ από την COSMOTE

Η COSMOTE, παραμένει σταθερά στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών στο δρόμο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, με τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες και λύσεις για την ισότιμη συμμετοχή τους στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής κοινωνίας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις