Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η fintech SumUp “σήκωσε” 285 εκατ. ευρώ

Η startup, η οποία έχει ρίζες στη Γερμανία αλλά εδρεύει στο Λονδίνο, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να συνεχίσει να αναπτύσσει οργανικά την επιχείρησή της, ξεκινώντας περισσότερες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες αλλά και να επεκταθεί σε περισσότερες γεωγραφικές περιοχές.

Η SumUp, η fintech που παρέχει πληρωμές και συναφείς υπηρεσίες σε περίπου 4 εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία έχει λάβει χρηματοδότηση 285 εκατομμυρίων ευρώ.

Η startup, η οποία έχει ρίζες στη Γερμανία αλλά εδρεύει στο Λονδίνο, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να συνεχίσει να αναπτύσσει οργανικά την επιχείρησή της, ξεκινώντας περισσότερες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, γύρω από τους αναγνώστες καρτών και άλλα εργαλεία σημείων πώλησης, προσφέρει τιμολόγηση, επιχειρηματικούς λογαριασμούς και πολλά άλλα. Στοχεύει επίσης να επεκταθεί σε περισσότερες γεωγραφικές περιοχές πέρα από τις 36 όπου δραστηριοποιείται επί του παρόντος.

Η Sixth Street Growth ηγείται αυτού του γύρου χρηματοδότησης, με τους προηγούμενους υποστηρικτές Bain Capital Tech Opportunities, Fin Capital και Liquidity Group να συμμετέχουν επίσης. Η SumUp έχει πλέον συγκεντρώσει περίπου 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τα δεδομένα του PitchBook.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις