Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Όμιλος SOFTONE εξαγόρασε τη Sunsoft – Δυναμική είσοδος και στην αγορά της Ho.Re.Ca

Η νέα στρατηγική επένδυση σηματοδοτεί τη δυναμική είσοδο του Ομίλου SOFTONE, σε έναν από τους πλέον σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

 

Ο Όμιλος Εταιρειών SOFTONE, κορυφαίος πάροχος cloudbased business software στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, ανακοινώνει την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Sunsoft, ηγέτιδας εταιρείας που εξειδικεύεται στην παραγωγή και εγκατάσταση προηγμένων πληροφοριακών συστημάτων για επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας. Η νέα στρατηγική επένδυση σηματοδοτεί τη δυναμική είσοδο του Ομίλου SOFTONE, σε έναν από τους πλέον σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Ο Όμιλος SOFTONE, μέσα από τη νέα αυτή επένδυση, θα αξιοποιήσει τις εμπορικές ευκαιρίες που απορρέουν τόσο από τις ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές της Ho.Re.Ca, όσο και από τις προκλήσεις που φέρνει η ανάγκη του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων του κλάδου. Η βαθιά εξειδίκευση και γνώση της αγοράς της Sunsoft και η ισχυρή τεχνογνωσία του Ομίλου SOFTONE στο cloud computing, συνθέτουν ένα εύρος τεχνολογικών και εμπορικών συνεργειών, θέτοντας τις βάσεις για την παροχή μιας ισχυρής πρότασης που ανταποκρίνεται στις νέες και αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου, όπως η διασύνδεση ταμειακών και POS, η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και αυτόματης ενημέρωσης των myDATA, η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κ.ά.

Με αφορμή τη νέα επένδυση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE, κ. Πάνος Μαρτίνης, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζω τη Sunsoft στον Όμιλο της SOFTONE. Μέσα από την εξαγορά μίας από τις πλέον καταξιωμένες και ηγετικές εταιρείες, εισερχόμαστε αποφασιστικά στο χώρο του λογισμικού Ho.Re.Ca, έναν κρίσιμο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο της ελληνικής οικονομίας. Τοποθετώντας στο επίκεντρο την ανάπτυξη και αξιοποίηση ισχυρών συνεργειών, εισερχόμαστε στο χώρο αυτό σε μία κομβική στιγμή για να οδηγήσουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης Ho.Re.Ca μέσα από ολοκληρωμένες, διασυνδεδεμένες και βέλτιστες λύσεις

Η Πρόεδρος της Sunsoft, κ. Μίνα Μιμίκου, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που γινόμαστε μέλος της οικογένειας του Ομίλου SOFTONΕ. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί επιστέγασμα της προσήλωσης των ανθρώπων μας στην επίτευξη των στόχων της Sunsoft όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι πεπεισμένη πως πλέον, με την υποστήριξη του μεγαλύτερου ομίλου πληροφορικής στην Ελλάδα, θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά να προσφέρουμε τις πληρέστερες λύσεις μηχανογράφησης σε επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας, ενισχύοντας ουσιαστικά την ικανότητά τους να παρέχουν εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών προς τους πελάτες τους».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις