Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Google ετοιμάζει μια νέα ψηφιακή βοηθό την Pixie

Η Pixie προορίζεται να είναι ένας βοηθός μόνο για το Pixel με στόχο να αντιμετωπίσει καταστάσεις, όπου το Google Assistant δεν μπορεί

Πριν από λίγο καιρό η Google αποκάλυψε το Gemini, το νέο ισχυρότερο και πιο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο της που θέλει να ανταγωνιστεί το ChatGPT-4 της OpenAI. Το Gemini έγινε αμέσως διαθέσιμο σε κάποια μορφή στο Bard και στο Pixel 8 Pro, ενώ σύντομα θα ενσωματωθεί και σε άλλα προϊόντα της Google. Τώρα σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα, ο τεχνολογικός κολοσσός σχεδιάζει να αξιοποιήσει τη δύναμη του Gemini για να αναπτύξει την Pixie μια εικονική βοηθό με περισσότερες δυνατότητες από το Google Assistant.

Όπως αναφέρει το “The Information”, η Pixie προορίζεται να είναι ένας βοηθός μόνο για το Pixel με στόχο να αντιμετωπίσει καταστάσεις, όπου το Google Assistant δε μπορεί, ειδικά εκτός σύνδεσης.

Η Pixie θα είναι κάτι περισσότερο από ένας έξυπνος βοηθός. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ελέγχει τη ψηφιακή ζωή του χρήστη και συλλέγει δεδομένα, από τις δραστηριότητες του στο Gmail και στους Χάρτες, για να μάθει τις προτιμήσεις του.

Φαίνεται ότι υπάρχει μια βιασύνη για την εισαγωγή της Pixie στην πιο οικονομική σειρά κινητών Pixel A ακόμη και στο Pixel Watch στο μέλλον.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις