Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Salesforce: Αποκτά την Spiff, την αυτοματοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης προμήθειας

Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

 

Η Salesforce ανακοίνωσε σχέδια για την εξαγορά της Spiff, μιας πλατφόρμας που αυτοματοποιεί τη διαχείριση προμήθειας για ομάδες πωλήσεων. Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

Η Spiff ιδρύθηκε το 2017 και  προσφέρει μια διεπαφή χαμηλού κώδικα που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα αποζημίωσης πωλήσεων που ενημερώνεται αυτόματα με βάση το προσωπικό που ανταποκρίνεται στους προσυμφωνημένους στόχους του. Με εγγενείς ενσωματώσεις για τα κοινά εταιρικά συστήματα CRM και ERP, η Spiff μπορεί να χειριστεί τις πιο περίπλοκες δομές προμηθειών, συμπεριλαμβανομένων πιθανών συνθηκών που μπορεί να υπάρχουν για να ενεργοποιηθούν οι πληρωμές, ενώ οι αντιπρόσωποι πωλήσεων μπορούν να δουν την προμήθεια που τους οφείλεται σε πραγματικό χρόνο.

Μόλις ολοκληρωθεί η εξαγορά, η οποία αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2024, η Salesforce λέει ότι η Spiff θα τεθεί σε λειτουργία στο λογισμικό Sales Performance Management, ένα προϊόν συνδεδεμένο με CRM που συνδέει δεδομένα πελατών και ομάδων πωλήσεων.

Οι δύο εταιρείες έχουν ιστορικό που υπερβαίνει την προηγούμενη επένδυση μετοχικού κεφαλαίου, με την Spiff να είναι διαθέσιμη στο Salesforce AppExchange εδώ και αρκετά χρόνια.

Τον Σεπτέμβριο η Salesforce εξαγόρασε την Airkit, μια πλατφόρμα χαμηλού κώδικα για τη δημιουργία πρακτόρων εξυπηρέτησης πελατών AI. Οι ιδρυτές της Airkit είχαν πουλήσει μια startup μεγάλων δεδομένων που ονομάζεται RelateIQ για 390 εκατομμύρια δολάρια το 2014, αλλά η Salesforce Ventures είχε επενδύσει επίσης στην Airkit σε πολλούς γύρους από την ίδρυσή της το 2017. Η Airkit ήταν επίσης διαθέσιμη στο AppExchange, όπως η Spiff.

Η Salesforce συνεχίζει να βλέπει τις δοκιμασμένες εταιρείες του οικοσυστήματος ως ένα ασφαλές περιβάλλον για τις προσπάθειές της για συγχωνεύσεις και εξαγορές, με τον “χαμηλό κώδικα” να παίζει επίσης βασικό παράγοντα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις