Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung Europe: Νέα συνεργασία με την Activision Blizzard EMEA στην καμπάνια Embrace Your Game

Τα δημοφιλή παιχνίδια Activision Blizzard – όπως το World of Warcraft®, το Overwatch® 2 και το Diablo Immortal® – δίνουν ζωή στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων gaming της Samsung

Η Samsung Electronics προχώρησε σε μια νέα συνεργασία με την Activision Blizzard EMEA, με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων gaming της Samsung. Η καμπάνια Embrace Your Game συγκεντρώνει εκπληκτικά προϊόντα, καθώς και μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια, σε μια πρωτότυπη συνεργασία. Απευθύνεται σε παίκτες της Samsung σε 17 αγορές και 44 χώρες. Ταυτόχρονα, θα χρησιμοποιήσει μερικούς από τους πιο διάσημους τίτλους παιχνιδιών της Activision Blizzard, συμπεριλαμβανομένων των Crash Team Rumble™, Diablo Immortal®, Overwatch® 2 και World of Warcraft® σε μια πλήρως καθηλωτική δημιουργική σουίτα, ζωντανεύοντας τους κόσμους των παιχνιδιών, ανεξαρτήτως αν οι χρήστες βρίσκονται εν κινήσει ή στο σπίτι.

Στην κατάλληλα προσαρμοσμένη για καθημερινούς καθώς και πιο έμπειρους gamers καμπάνια, συμπεριλαμβάνονται η πλήρης σειρά προϊόντων gaming της Samsung, μαζί με τηλεοράσεις, smartphones και monitors.

Το Gamer’s Training της Samsung αναπτύσσει τις δεξιότητες των παικτών

Στο Embrace Your Game, εντάσσεται και το πρόγραμμα Samsung’s Gamer Training, το οποίο βοηθά τους παίκτες – ανεξαρτήτως των ικανοτήτων τους – να εξελίξουν τις δεξιότητές τους ακόμα περισσότερο. Το ανανεωμένο περιεχόμενο, που φιλοξενείται στο Samsung Game Portal, ζωντανεύει τη συνεργασία και περιλαμβάνει πληροφορίες και οδηγίες από μερικούς από τους κορυφαίους επαγγελματίες παίκτες και δημιουργούς περιεχομένου. Ακόμη, περιλαμβάνει συναρπαστικές, διαδραστικές, εκπαιδευτικές συνεδρίες, βίντεο workshops και tutorials, μαζί με επιπρόσθετο περιεχόμενο gaming, όπως κορυφαίες συμβουλές και προτάσεις προϊόντων. Το πρόγραμμα Gamer Training έχει αποκλειστικές προεπισκοπήσεις προϊόντων Samsung και προτάσεις από δημιουργούς τεχνολογίας

Ο Benjamin Braun, Chief Marketing Officer της Samsung Europe δήλωσε: «Ο κόσμος του gaming εξελίσσεται. Στη Samsung, θέλουμε να υποστηρίξουμε όλους τους gamers, από τους καθημερινούς παίκτες, μέχρι τους επαγγελματίες. Από τηλεοράσεις, οθόνες και κινητές συσκευές, το Embrace Your Game δίνει σε κάθε τύπο παίκτη την ευκαιρία να απολαύσει πλήρως το παιχνίδι στο σπίτι ή εν κινήσει. Για αυτόν τον λόγο, είμαστε σίγουροι ότι η Activision Blizzard είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για το Embrace Your Game. Συνδυάζοντας τα πιο αγαπημένα παιχνίδια με τα προϊόντα της Samsung, οι gamers θα έχουν μία ζωντανή εμπειρία παιχνιδιού».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις