Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Elon Musk: “Το 2024 θα είναι ακόμα πιο τρελή χρονιά”

«Το 2024 θα είναι ακόμη πιο τρελό είναι η πρόβλεψή μου», απάντησε ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk σε ανάρτηση ενός ακόλουθου του στο X (πρώην Twitter) που ευχόταν να έχουμε μια κανονική χρονιά το 2024 μετά από «τέσσερα χρόνια τρέλας».

Συγκεκριμένα ο ακόλουθος έγραψε: «Μπορούμε απλώς να έχουμε μια κανονική χρονιά το 2024; 😰 Δεν το αξίζουμε αυτό μετά από 4 χρόνια τρέλας;» Σε αυτό, ο Musk απάντησε: «Το 2024 θα είναι ακόμα πιο τρελό είναι η πρόβλεψή μου».

Επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla σηματοδότησε την έναρξη του νέου έτους τη περασμένη Δευτέρα λέγοντας: «LFG 2024 (let’s freaking go)». Ο Elon Musk έχει προβλέψει ότι αυτό το έτος θα είναι το πιο αξιοσημείωτο μέχρι στιγμής υπονοώντας και τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο.

Από τότε που δημοσιεύτηκε το παραπάνω πολλοί χρήστες αντέδρασαν στην ανάρτηση του Musk με σχόλια. Ένας χρήστης έγραψε: «Κύριε Musk, χρειαζόμαστε τον πρόεδρο Donald Trump πίσω στον Λευκό Οίκο».

«Με αυτές τις προεδρικές εκλογές, η κανονικότητα είναι το τελευταίο πράγμα που θα προσφέρει το 2024», σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

Ο Musk είχε δηλώσει νωρίτερα ότι δεν μπορούσε να δει τον εαυτό του να υποστηρίζει τον πρόεδρο Jo Biden στις εκλογές του 2024. Είχε επίσης επαινέσει δημόσια την General Motors ως ηγέτη της επανάστασης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

«Οι πιο τρελοί από τους τελευταίους 18 μήνες θα ανταγωνιστούν τους πιο ήρεμους από τους επόμενους 12», δήλωσε ο τρίτος χρήστης.

Έτος παγκόσμιων εκλογών

Το 2024, θα διεξαχθούν εκλογές σε περίπου 70 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ινδίας, του Μεξικού και της Νότιας Αφρικής ενώ θα υπάρχουν περισσότεροι από 3,7 δισεκατομμύρια ψηφοφόροι και οι αποφάσεις τους θα μπορούσαν να έχουν αντίκτυπο σε ολόκληρο τον κόσμο και να διαμορφώσουν τις μελλοντικές εξελίξεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις