Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Ansys στη λίστα με τις εταιρείες με την καλύτερη διαχείριση παγκοσμίως για το 2023

Η σχετική λίστα της Wall Street Journal περιλαμβάνει τις 250 κορυφαίες εισηγμένες εταιρείες των ΗΠΑ σύμφωνα με τη μελέτη του Ινστιτούτου Drucker

Η Wall Street Journal (WSJ) κατέταξε την Ansys στη λίστα με τις 250 κορυφαίες εταιρείες με την καλύτερη διαχείριση, το 2023. Οι εταιρείες της λίστας αξιολογήθηκαν με βάση πέντε σταθμισμένες κατηγορίες — ικανοποίηση εταιρείας, αφοσίωση (engagement) και ανάπτυξη των εργαζομένων, καινοτομία, κοινωνική ευθύνη και οικονομική ευρωστία.

Η βαθμολόγηση βασίστηκε σε ανάλυση 34 ροών δεδομένων όπως διατέθηκαν από 15 εξωτερικές πηγές. Για να είναι επιλέξιμες οι εταιρείες πρέπει να είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και να πληρούν και άλλα κριτήρια χρησιμότητας και διάκρισης. Οι κατατάξεις βασίζονται σε μια ολιστική μέτρηση της εταιρικής αποτελεσματικότητας που αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Drucker του Πανεπιστημίου Claremont.

«Η Ansys τροφοδοτεί την καινοτομία μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού», δήλωσε η Kathleen Weslock, αντιπρόεδρος ανθρώπινου δυναμικού της Ansys. «Παρέχουμε αποτελέσματα, είτε μέσω των καταπλητικών στατιστικών αφοσίωσης των εργαζομένων μας, της βαθιάς επένδυσής μας στην έρευνα και ανάπτυξη, των πρωτοβουλιών μας για τη βιωσιμότητα ή μέσω της βαθμολογίας ικανοποίησης πελατών μας που βρίσκεται στο 93%. Η αναγνώριση από τη WSJ δείχνει ότι οι ενέργειές μας ευθυγραμμίζονται με την αποστολή, τις αξίες μας και το ποιοι προσπαθούμε να είμαστε».

Από την αεροδιαστημική και την άμυνα μέχρι την αυτοκινητοβιομηχανία, την υψηλή τεχνολογία, την υγειονομική περίθαλψη, την ενέργεια και τον βιομηχανικό εξοπλισμό, οι λύσεις προσομοίωσης της Ansys επιτρέπουν στους πελάτες να τροφοδοτήσουν την καινοτομία που οδηγεί στην ανθρώπινη πρόοδο. Η προσέγγιση ανοιχτού οικοσυστήματος της Ansys βοηθά χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο να επιτύχουν τους στόχους τους χωρίς συμβιβασμούς. Αναδεικνύοντας αυτές τις δεσμεύσεις στην πράξη, η Ansys ανακοίνωσε επερχόμενες προσθήκες Τεχνητής Νοημοσύνης στο χαρτοφυλάκιό της το 2024 που θα βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών, θα επιταχύνουν τον εκδημοκρατισμό της προσομοίωσης και θα φέρουν προϊόντα στην αγορά νωρίτερα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις