Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η OpenAI ετοιμάζεται να λανσάρει το GPT Store την ερχόμενη εβδομάδα

Το GPT Store ανακοινώθηκε πέρυσι κατά τη διάρκεια του πρώτου ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών του OpenAI, του DevDay, αλλά η έναρξη λειτουργίας του καθυστέρησε λόγω της αλλαγής ηγεσίας που συνέβη στην εταιρεία

Η OpenAI σχεδιάζει να λανσάρει το GPT Store για custom εφαρμογές που βασίζονται στα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργούν κείμενο (π.χ. GPT-4) την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το TechCrunch, η OpenAI ανέφερε ότι οι προγραμματιστές που κατασκευάζουν GPT θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις ενημερωμένες πολιτικές χρήσης της εταιρείας και τις οδηγίες της επωνυμίας GPT για να διασφαλίσουν ότι τα GPT τους είναι συμβατά, προτού είναι επιλέξιμα για καταχώριση στο κατάστημα – που ονομάζεται εύστοχα GPT Store. Ακόμη, θα πρέπει να επαληθεύσουν το προφίλ χρήστη τους και να διασφαλίσουν ότι τα GPT τους δημοσιεύονται ως “δημόσια”.

Το GPT Store ανακοινώθηκε πέρυσι κατά τη διάρκεια του πρώτου ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών του OpenAI, του DevDay, αλλά η έναρξη λειτουργίας του καθυστέρησε τον Δεκέμβριο, λόγω της αλλαγής ηγεσίας που συνέβη τον Νοέμβριο, αμέσως μετά την αρχική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι δεν είναι σαφές ακόμα αν το GPT Store θα διαθέτει κάποιο σύστημα κατανομής εσόδων για τους προγραμματιστές. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές με την ανακοίνωση της έναρξης της λειοτουργίας του GPT Store.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις