Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

O Φραγκίσκος Θεοφύλακτος αναλαμβάνει CEO στο Elevate Greece

Ο Νικόλαος Παπουτσής αναλαμβάνει μεταβατικός Εντεταλμένος Σύμβουλος.

O Φραγκίσκος Θεοφύλακτος αναλαμβάνει μεταβατικός CEO στο Elevate Greece και ο Νικόλαος Παπουτσής αναλαμβάνει μεταβατικός Εντεταλμένος Σύμβουλος, στη θέση του Μιχάλη Δρίτσα και της Έλλης Διακαναστάση αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν παραιτηθεί στο τέλος του καλοκαιριού.

Ο Φραγκίσκος Θεοφύλακτος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει τίτλο MBA από το NOTTINGHAM TRENT UNIVERSITY. Έχει εργαστεί στην Grant Thornton ως βοηθός ορκωτού ελεγκτή και στο τμήμα αποτιμήσεων εταιρειών, και στη συνέχεια ως εσωτερικός ελεγκτής στον Όμιλο Βιοχάλκο .

Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Prisma Consulting Athens και ήταν  πρόεδρος στον Όμιλο MCK Group of Companies, με δραστηριότητες στους τομείς, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, Ασφαλείας – Ηλεκτρονικών Εφαρμογών, Ενέργειας – Εξοικονόμησης Ενέργειας, Κατασκευές και είναι ενεργό μέλος του ελληνικού οικοσυστήματος Startups.

O Νίκος Παπουτσής είναι Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Χαλκίδας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ανθrώπινο Δυναμικό και το Ηλεκτρονικό Επιχειρειν στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Από το 2012 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως λογιστής. Το 2015 μεταπήδησε στον τραπεζικό κλάδο, τα πρώτα χρόνια ως senior officer σε Υποκαταστήματα συστημικών Τραπεζών και αργότερα ως project manager σε μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού των τραπεζικών υποκαταστημάτων της Alpha Bank καθώς και απλούστευσης των διαδικασιών υλοποιώντας το όραμα για μια σύγχρονη Τράπεζα για όλους τους πολίτες. Διετέλεσε και στέλεχος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις