Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

We R Holding: Κάτω από την ομπρέλα της η People for Business, η N2Growth Greece και η Extra Mile

H εταιρεία We R Holding θα φιλοξενεί πλέον κάτω από την ομπρέλα της την People for Business, την N2Growth Greece και την Extra Mile. Στην ίδρυση της We R Holding που αποτελεί ορόσημο για τον Οργανισμό προέβη η Ρεβέκκα Πιτσίκα, Founder και CEO της People for Business όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η We R Holding, είναι η νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία, με όραμα την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, στο σύνολο των επιχειρηματικών κλάδων. Με επίκεντρο τις ανάγκες της επιχείρησης και των εργαζομένων, με σύγχρονες μεθόδους, εξειδικευμένη εμπειρία και αναγνωρισμένη τεχνογνωσία προσφέρει την «one-stop-shop» λύση,που θα καλύπτει τις ανάγκες των πελατών, με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία».

«Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε μια 360⁰ λύση συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού και διαχείρισης ταλέντων στην αγορά εργασίας, συμβάλλοντας ολιστικά στην επίτευξη των στόχων κάθε επιχείρησης, που θέλει να διασφαλίζει βιώσιμα περιβάλλοντα εργασίας. Με βάση τις αρχές της καινοτομίας, της αριστείας και της διαφάνειας, η We R έχει σχεδιάσει και υλοποιεί το στρατηγικό της σχέδιο για την αειφόρο ανάπτυξη και την επίτευξη μακροπρόθεσμης επιτυχίας» δήλωσε χαρακτηριστικά η CEO της We R, Ρεβέκκα Πιτσίκα.

Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Μαρούσι Αττικής και έχει ξεκινήσει ήδη την λειτουργία της από την 1/1/24, με στελέχη που διαθέτουν εκτενή εμπειρία στον τομέα εξειδίκευσής τους σύμφωνα με την ανακοίνωση.Την ομάδα στελεχώνουν: η Ρεβέκκα Πιτσίκα, Founder και CEO, ο Δημήτρης Κάφαλης, Strategy Advisor, η Αθηνά Περατινού, Manager, CEO Office, η Μαριέττα Λαρόζα, Financial Controlle η Φιλιώ Φούρλα, Marketing & Communications Specialist

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις