Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Stripe: Συνεργασίες και εξαγορές, με στόχο την ενίσχυση της καινοτομίας και την παγκόσμια επέκταση

Η Stripe απέκτησε πρόσφατα αθόρυβα την Octane, μια πλατφόρμα χρέωσης βάσει κατανάλωσης, για να υποστηρίξει διαφορετικά μοντέλα τιμολόγησης.

Η fintech Stripe συνεργάζεται με εταιρείες για να ενισχύσει τις προσφορές στη χρέωση συνδρομών και να απλοποιήσει τις πληρωμές.

Η Stripe, εταιρεία τεχνολογίας API που παρέχει διαδικτυακές λύσεις επεξεργασίας πληρωμών και εμπορίου, απέκτησε πρόσφατα αθόρυβα την Octane, μια πλατφόρμα χρέωσης βάσει κατανάλωσης, για να υποστηρίξει διαφορετικά μοντέλα τιμολόγησης. Η Octane, με έδρα τη Νέα Υόρκη, προσφέρει προϊόντα που περιλαμβάνουν αυτοματοποιημένη χρέωση.

Τα μοντέλα που βασίζονται στην κατανάλωση γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα, η αυτοματοποίηση είναι το κλειδί για τον αποτελεσματικό χειρισμό μεγάλου όγκου συναλλαγών χρέωσης. Η συμφωνία με την Octane προωθεί τις δυνατότητες της Stripe στη διαχείριση των τιμών βάσει συνδρομής. Συνεργασίες όπως αυτή, τονίζουν την στρατηγική της Stripe για συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες για την ενίσχυση των προϊόντων της.

Για τη Stripe, οι συνεργασίες, οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές επιταχύνουν την καινοτομία σε όλες τις χρεώσεις, τις πληρωμές και την παγκόσμια επέκταση. Η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας των συνεργατών επιτρέπει στη Stripe να αναπτύξει γρήγορα νέες δυνατότητες για την επίλυση καίριων και σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πελάτες, με στόχο να βρεθεί στην κορυφή προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση εμπόρων παγκοσμίως.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις